Groepsfoto 2022-Parcours-New-York-Marathon-Beatrix Kinderziekenhuis

Sporten voor het Zieke Kind

Op zoek naar een nieuwe, sportieve uitdaging? Komend jaar gaat Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis weer Sporten voor het Zieke Kind. We hebben een aantal mooie evenementen op de planning staan en zijn op zoek naar enthousiaste wielrenners en hardlopers die een onvergetelijke belevenis willen ervaren. 

Sporten voor het Zieke Kind is voor stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis een belangrijk en waardevol initiatief. Samen sporten en een sportieve uitdaging aan gaan voor onze patiënten geeft jou een bijzonder gevoel en het zieke kind weer energie! Dat dit initiatief belangrijk is voor de stichting blijkt maar weer uit de cijfers van vorig jaar want
in 2023 haalden we met Sporten voor het Zieke Kind meer dan €200.000 op!
Hiermee worden welzijns- en wetenschapsprojecten gefinancierd die van wezenlijk belang zijn voor de patiënten die verblijven in het Beatrix Kinderziekenhuis.

Er worden drie evenementen georganiseerd:

  • Schaatsen voor het Zieke Kind (16 maart)
  • Maratona d'les Dolomites – Enel (4 t/m 8 juli 2024)
  • Spinningsmarathon (18 oktober 2024)
  • New York Marathon met gegarandeerde startbewijzen (3 november 2024)

We hopen jou aan de start van een van deze prachtige belevenissen te zien verschijnen!

Passo dello Stelvio

Play Video

Spinningsmarathon

Play Video

New York Marathon

Play Video
Liselot-Sella Ronda 2022

Liselot

Wielrenner 2019 en 2022

"Het euforische gevoel als je de top hebt bereikt is onbeschrijfelijk. Daar zweef je nog dagen op na! En dan ook nog eens voor zo'n mooi doel. Ik zeg doen!"

Onno-New York Marathon 2023 Beatrix Kinderziekenhuis

Onno

Hardloper (2022)

"Het was een prachtige ervaring, ik heb nog nooit zoiets overweldigends mee gemaakt. De groep, de stad en de marathon. Een waardevolle en mooie manier om je eigen grenzen te verleggen voor het Beatrix Kinderziekenhuis!"

Scroll naar boven