Passo dello Stelvio 2023 - Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Op naar de top voor het zieke kind

Ook in 2024 stappen we weer op de fiets, namelijk van 4 t/m 8 juli. Dit keer gaat de reis naar de Maratona d'les Dolomites – Enel! Het is één van de meest prestigieuze en populaire granfondo's (langeafstandsfietsritten) ter wereld. Het evenement trekt duizenden fietsers van over de hele wereld aan en staat bekend om zijn uitdagende parcours met adembenemende uitzichten op de Dolomieten. Er zijn verschillende afstanden waaruit je kunt kiezen: de 138, 106 of 55 kilometer. De route omvat steile beklimmingen over bergpassen en uitdagende afdalingen en het parcours van de Maratona is volledig autovrij!

Onze startbewijzen voor de Marathon d'les Dolomieten zijn uitverkocht!
Maar heb je interesse om in 2025 te fietsen voor het Beatrix Kinderziekenhuis? Geef het dan aan via het formulier hiernaast. Wij nemen contact met je op zodra we meer informatie hebben de editie van volgend jaar.

Aftermovie Passo dello Stelvio 2023

Play Video

Deelname

Maratona dles Dolomites - Enel
Passo dello Stelvio 2023
Marike - deelnemer 2023

“Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan??” Trainen, twijfel, tranen en trots, dat heeft deze ervaring me gebracht. In een prachtige omgeving fietsen voor een nog prachtiger doel, ieder met zijn of haar eigen verhaal de berg op. Dat schept een bijzondere band en is een ervaring om nooit te vergeten!

Liselot-Sella Ronda 2022
Liselot - deelnemer 2019 en 2022

"Het euforische gevoel als je de top hebt bereikt is onbeschrijfelijk. Daar zweef je nog dagen op na! En dan ook nog eens voor zo'n mooi doel. Ik zeg doen!"

De Passo dello Stelvio beklimming voor Beatrix Kinderziekenhuis

Ja, ik heb interesse om te Fietsen in 2025!

Scroll naar boven