Kom in actie

Met jouw steun maken we het verschil voor de kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis. Al deze initiatieven zijn een prachtige manier om ons als goed doel te steunen. Kinderen en ouders zijn er erg blij mee! Acties waar je aan kan denken zijn:

  • koekjes bakken
  • een sportieve uitdaging aan gaan
  • een loterij
  • een veiling
  • een activiteit met de buurt

Eigen actie aanmaken

Heb je promotiemateriaal nodig op jouw evenement voor Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis of hulp nodig bij het maken van jouw persoonlijke actiepagina? Neem dan contact met ons op!

Heel veel succes en zet 'm op! En niet te vergeten: bedankt!

Sporten voor het zieke kind

Sporters, sportscholen en bedrijven kunnen zich opgeven om met elkaar te Sporten voor het Zieke Kind. Dit is een waardevol initiatief die zorgt voor een belangrijke bijdrage aan onze welzijns- en wetenschapsprojecten. Ga ook de uitdaging aan om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen naast het leveren van een sportieve prestatie.Naast dat Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis acties organiseert voor fondsenwerving, kan jij ons daar ook bij helpen! Start zelf een actie zoals bijvoorbeeld een loterij, sportevenement, een veiling of een activiteit met de buurt. Al dit soort initiatieven zijn prachtige manieren om de stichting te ondersteunen!

Om er voor te zorgen dat acties van derden in lijn zijn met de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis hebben we een aantal uitgangspunten en spelregels opgesteld waar acties aan moeten voldoen. Begrijp je iets niet of heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op! 

Eigen actiepagina

Bij een eigen actie hoort natuurlijk ook een eigen actiepagina. Hier kan je jouw actie promoten bij jouw eigen netwerk, donaties ontvangen en updates geven over de activiteit die je gaat organiseren. Laat het ons weten wanneer je in actie komt, want we sturen graag onze folder voor fondsenwerving tips naar je toe!

Heel veel succes en zet 'm op! En niet te vergeten: Bedankt!

Online collecteren voor het Beatrix Kinderziekenhuis

Van 30 mei t/m 18 juni organiseerden wij online collecteweken voor onze stichting. Een hele bijzondere campagne, dit was namelijk de eerste editie van de online collecteweken. Iedereen kon een online collectebus aanmaken en dat deden jullie met veel enthousiasme.

Meer dan 40 collectanten meldden zich bij ons aan als online collectant en zijn 3 weken lang druk bezig geweest met het werven van donaties. Ze deelden hun online collectebus met vrienden, familie, hun zakelijke netwerk, (sport)verenigingen, de buurt, etc. Zo werd onze belangrijke boodschap steeds verder verspreid: kinderen hebben meer nodig dan alleen specialistische zorg. Onze collectanten hebben een geweldige inzet getoond waar we super trots op zijn!

En we zijn ontzettend dankbaar voor alle mensen die een donatie hebben gedaan in de online collectebussen, want er is maar liefst €8.630,90 opgehaald tijdens de online collecteweken! Een geweldig bedrag waar we enorm blij mee zijn! Deze prachtige opbrengst gaat gebruikt worden om het verblijf van kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken.

Aan alle collectanten en donateurs: namens alle kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis, onwijs bedankt!

Start je eigen actie

Wil je een eigen actie organiseren om geld op te halen voor het Beatrix Kinderziekenhuis? Dan kan je je eigen actiepagina aanmaken waarop je donaties kunt inzamelen!

Contact

Voor meer informatie, vragen of kennismaken - neem gerust contact met ons op. We horen graag van je!

Coördinator Fondsenwerving
Barbara Baijens-Vrij
b.p.baijens-vrij@umcg.nl
050 - 361 48 30

Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Huispostcode CA72
Postbus 30001
9700 RB Groningen

Telefoon: 050 - 361 48 30
Email: info@vriendenbeatrixkinderziekenhuis.nl

Kinderziekenhuizen van Oranje-logo-Beatrix Kinderziekenhuis

Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis is partner van Kinderziekenhuizen van Oranje

Scroll naar boven