Kom in actie

Start je eigen actie! Met uw steun maken we het verschil voor de kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis. Acties waar u aan kunt denken zijn:

  • koekjes bakken
  • een sportieve uitdaging aan gaan
  • een loterij
  • een veiling
  • een activiteit met de buurt

Al deze initiatieven zijn een prachtige manier om ons als goed doel te steunen. Kinderen en ouders zijn er erg blij mee!

Heb je promotiemateriaal nodig op jouw evenement van de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis? Of hulp nodig bij het maken van een actiepagina? Je kan altijd contact met ons opnemen om uw ideeën te bespreken voor een fondsenwervende actie:

Coördinator Fondsenwerving
Barbara Baijens - Vrij
050-361 48 30
b.p.baijens-vrij@umcg.nl

Heel veel succes en zet 'm op! En niet te vergeten: bedankt!

Sporten voor het zieke kind

Sporters, sportscholen en bedrijven kunnen zich opgeven om met elkaar te sporten voor het zieke kind. Ga ook de uitdaging aan om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen naast het leveren van een sportieve prestatie.

IMG_9196-banner

Marathon New York
5 november 2023

Online collecteren voor het Beatrix Kinderziekenhuis

Maak nu jouw online collectebusbus aan!
In slechts een paar minuten maak je een online collectebus aan. Meld je aan met je e-mailadres of via Facebook. Je zet je foto en motivatie erbij zodat iedereen ziet waar jij je voor inzet.

Via WhatsApp, Facebook, Twitter, LinkedIn en e-mail kun je heel eenvoudig je online collectebus delen. Of maak gemakkelijk een QR-code aan of stuur je vrienden, familie, bekenden een Tikkie.

Help ook mee en collecteer voor een aangenamer verblijf voor zieke kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis!

Jouw collectebus aanmaken

Naast dat Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis acties organiseert voor fondsenwerving, kan jij ons daar ook bij helpen! Start zelf een actie zoals bijvoorbeeld een loterij, sportevenement, een veiling of een activiteit met de buurt. Al dit soort initiatieven zijn prachtige manieren om de stichting te ondersteunen!

Om er voor te zorgen dat acties van derden in lijn zijn met de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis hebben we een aantal uitgangspunten en spelregels opgesteld waar acties aan moeten voldoen. Begrijp je iets niet of heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op! 

Eigen actiepagina

Bij een eigen actie hoort natuurlijk ook een eigen actiepagina. Hier kan je jouw actie promoten bij jouw eigen netwerk, donaties ontvangen en updates geven over de activiteit die je gaat organiseren. Laat het ons weten wanneer je in actie komt, want we sturen graag onze folder voor fondsenwerving tips naar je toe!

Heel veel succes en zet 'm op! En niet te vergeten: Bedankt!

Ja, ik wil ook een donatie doen!

Om de projecten van Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis te verwezenlijken is uw steun onmisbaar. Alvast hartelijk bedankt voor uw donatie!

Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Scroll naar top