Kom in actie

Wij organiseren het hele jaar door acties voor fondsenwerving. En daarnaast is er alle ruimte voor eigen initiatieven. Graag zelfs. Start zelf een actie zoals een benefietconcert, sportevenement, een veiling of een activiteit met de buurt. Al dit soort initiatieven zijn een prachtige manier om ons als goed doel te steunen. Wij zijn er erg blij mee!

U kunt altijd contact met ons opnemen om uw ideeën te bespreken voor een fondsenwervende actie of evenement. Heeft u promotiemateriaal nodig op uw evenement van de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis? Of heeft u hulp nodig bij het maken van uw actiepagina? Aarzel niet en neem contact op met onze coördinator Fondsenwerving Barbara Baijens- Vrij op telefoonnummer 050-361 48 30 of via e-mail b.p.baijens-vrij@umcg.nl. Zij bespreekt graag met u hoe wij kunnen helpen en meedenken.

Heel veel succes en zet ‘m op! En niet te vergeten: bedankt!

Naast dat Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis acties organiseert voor fondsenwerving, kunt u ons daar ook bij helpen! Start zelf een actie zoals bijvoorbeeld een benefietconcert, sportevenement, een veiling of een activiteit met de buurt. Al dit soort initiatieven zijn prachtige manier om als goed doel te ondersteunen en zijn we erg blij mee!

Om er voor te zorgen dat acties van derden in lijn zijn van de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis hebben we een aantal uitgangspunten en spelregels opgesteld waar acties aan moeten voldoen. 

Eigen actiepagina

Bij een eigen actie hoort natuurlijk ook een eigen actiepagina. Hier kunt u uw activiteit omschrijven en promoten onder uw netwerk. Mobiliseer al uw vrienden en bekenden om uw actie te ondersteunen.

Laat ons weten dat u in actie komt, dan sturen we graag onze folder "Fondsenwerving tips voor succesvolle sponsoracties" toe.

Heel veel succes en zet 'm op! En niet te vergeten: Bedankt!

Uiteraard is het ook mogelijk om mee te doen aan een van onze eigen evenementen of evenementen waaraan de stichting is gekoppeld als goede doel, zoals de Marathon van New York, Col du Galibier, Plantsoenloop en laat u sponsoren voor het Beatrix Kinderziekenhuis.

Om er voor te zorgen dat acties van derden in lijn zijn van de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis hebben we een aantal uitgangspunten en spelregels opgesteld waar acties aan moeten voldoen. 

Bekijk hier onze evenementen..

Promotie materiaal

Voor de ondersteuning van uw actie stellen wij onderstaand promotiemateriaal van Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis beschikbaar.

Logo

Wilt u ons logo gebruiken in uw uitingen (folder, poster, programmaboekje, etc), dan kunt hieronder ons logo downloaden: Actielogo voor Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis in JPG

Foldermateriaal

Wilt u onze algemene folder uitdelen bij uw evenement, dan kunt u hier onze folder aanvragen. Vergeet u niet aan te geven om hoeveel folders het gaat?

Sponsorlooppakket

De sponsorloop is een bekende vorm om geld in te zamelen voor een goed doel. Speciaal voor deze evenementen heeft de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis een sponsorlooppakket samengesteld; een sponsorloopkaart, oorkonde, persbericht en een brief voor ouders. Wilt u ook een sponsorloop organiseren voor de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis? Neem dan contact op met de coördinator Fondsenwerving.  

Sporten voor het zieke kind

Sporters, sportscholen en bedrijven kunnen zich opgeven om met elkaar te sporten voor het zieke kind. Ga ook de uitdaging aan om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen naast het leveren van een sportieve prestatie.

Marathon New York

Col du Galibier

Fietsen voor het zieke kind

Knuffelvriendje voor geopereerde kanjers

BEATRIX-Portret-Harry-150px-circle

Harry Vaatstra

Bedrijfsvriend Klimaatgroep Holland

‘Wat geweldig dat we zó concreet konden helpen. We zijn echt vrienden geworden.’

Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG

Scroll naar top