Kom in actie

Met jouw steun maken we het verschil voor de kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis. Al deze initiatieven zijn een prachtige manier om ons als goed doel te steunen. Kinderen en ouders zijn er erg blij mee! Acties waar je aan kan denken zijn:

  • koekjes bakken
  • een sportieve uitdaging aan gaan
  • een loterij
  • een veiling
  • een activiteit met de buurt

Eigen actie aanmaken

Heb je promotiemateriaal nodig op jouw evenement voor Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis of hulp nodig bij het maken van jouw persoonlijke actiepagina? Neem dan contact met ons op!

Heel veel succes en zet 'm op! En niet te vergeten: bedankt!

Sporten voor het zieke kind

Sporters, sportscholen en bedrijven kunnen zich opgeven om met elkaar te Sporten voor het Zieke Kind. Dit is een waardevol initiatief dat jaarlijks zorgt voor een belangrijke, financiële bijdrage aan onze welzijns- en wetenschapsprojecten. Ga ook de uitdaging aan om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen naast het leveren van een sportieve prestatie!Naast dat Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis acties organiseert voor fondsenwerving, kan jij ons daar ook bij helpen! Start zelf een actie zoals bijvoorbeeld een loterij, sportevenement, een veiling of een activiteit met de buurt. Al dit soort initiatieven zijn prachtige manieren om de stichting te ondersteunen!

Om er voor te zorgen dat acties van derden in lijn zijn met de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis hebben we een aantal uitgangspunten en spelregels opgesteld waar acties aan moeten voldoen. Begrijp je iets niet of heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op! 

Eigen actiepagina

Bij een eigen actie hoort natuurlijk ook een eigen actiepagina. Hier kan je jouw actie promoten bij jouw eigen netwerk, donaties ontvangen en updates geven over de activiteit die je gaat organiseren. Laat het ons weten wanneer je in actie komt, want we sturen graag onze folder voor fondsenwerving tips naar je toe!

Heel veel succes en zet 'm op! En niet te vergeten: Bedankt!

Online collecteweken: 17 mei t/m 6 juni voor het project Beweegziekenhuis

Jaarlijks worden er meer dan 2.600 kinderen opgenomen in het Beatrix Kinderziekenhuis. Voor kinderen is bewegen enorm belangrijk. Het is nog belangrijker als kinderen in het ziekenhuis liggen. Bewegen zorgt onder andere voor een beter herstel na een behandeling of opname. Daarnaast groeien kinderen beter en krijgen ze meer zelfvertrouwen. In het Beatrix Kinderziekenhuis is beweging een leven veranderende missie.

Wat willen we?
Het doel is duidelijk: bewegen stimuleren binnen en buiten het ziekenhuis. We willen dat opgenomen kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis zo min mogelijk in hun bed liggen. Bewegen zal een integraal onderdeel worden van de zorg, naast de medisch technische aspecten.

Meld je nu aan als collectant!
Om van ons ziekenhuis een beweegziekenhuis te maken, hebben we jouw hulp nodig! Alleen dan kunnen we waardevolle projecten realiseren om patiënten in beweging te brengen.

Start je eigen actie

Wil je een eigen actie organiseren om geld op te halen voor het Beatrix Kinderziekenhuis? Dan kan je je eigen actiepagina aanmaken waarop je donaties kunt inzamelen!

Contact

Voor meer informatie, vragen of kennismaken - neem gerust contact met ons op. We horen graag van je!

Coördinator Fondsenwerving
Barbara Baijens-Vrij
b.p.baijens-vrij@umcg.nl
050 - 361 48 30

Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Huispostcode CA72
Postbus 30001
9700 RB Groningen

Telefoon: 050 - 361 48 30
Email: info@vriendenbeatrixkinderziekenhuis.nl

Kinderziekenhuizen van Oranje-logo-Beatrix Kinderziekenhuis

Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis is partner van Kinderziekenhuizen van Oranje

Scroll naar boven