Steun ons

Om de projecten van Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis te verwezenlijken, is uw steun onmisbaar. Een klein gebaar, een grote gift, het bezorgt niet alleen ons een glimlach op ons gezicht, maar ook zeker op het gezicht van onze patiëntjes.
Met uw hulp is het mogelijk om vele plannen te realiseren en het ziekenhuis iets meer ‘thuis’ te maken.

Draagt u het Beatrix Kinderziekenhuis een warm hart toe en wilt u ons steunen? Dan kan op de volgende manieren:

Start zelf een actie

Naast dat Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis acties organiseert voor fondsenwerving, kunt u ons daar ook bij helpen! Start zelf een actie zoals bijvoorbeeld een benefietconcert, sportevenement, een veiling of een activiteit met de buurt. Al dit soort initiatieven zijn prachtige manier om als goed doel te ondersteunen en zijn we erg blij mee! Wilt u ons helpen?

Sporten voor het zieke kind

Sporters, sportscholen en bedrijven kunnen zich opgeven om met elkaar te sporten voor het zieke kind. Ga ook de uitdaging aan om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen naast het leveren van een sportieve prestatie.

Shop online & doneer gratis

Je kunt geld doneren aan Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Daar helpt u onze patiëntjes mee. Maar wist u dat u ook bijvoorbeeld ons kunt steunen door uw hotelovernachtingen via Booking.com te boeken of online aankopen te shoppen via Doelshop.nl? Met uw aankopen, wordt een deel van de opbrengst naar de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis gedoneerd. Kijk hier voor de aangesloten webwinkels

Doneer

Wilt u de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis steunen met een financiële bijdrage. Dat kan en daar zijn we heel blij mee!

Word bedrijfsvriend

Ook bedrijven zijn van harte welkom. Als bedrijfsdonateur doneert u jaarlijks een vast bedrag. U verbindt zich als bedrijfsvriend voor een periode van minimaal 2 jaren. U wordt op de hoogte gehouden van de gerealiseerde projecten via onze nieuwsbrieven.

Een goede manier om het maatschappelijk verantwoord ondernemen-beleid waarmee steeds meer bedrijven zich bezighouden vorm te geven.

Netwerken voor het goede doel

Sluit aan bij WorkForce Holland en netwerk voor het goede doel. WorkForce Holland is een netwerk met 2.000 werkende professionals die bereid zijn mensen te helpen bij het maken van de juiste loopbaankeuzes. Een werkzoekende selecteert een professional voor een netwerkgesprek. De professional krijgt voor elk netwerkgesprek € 50 vergoeding, die gedoneerd kan worden aan een goed doel.

Nalatenschap/Schenkingen

Indien u de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis wenst te bevoordelen kan dat geschieden tijdens leven (schenken) of na overlijden (erfstelling/legaat).

Facebooktwitter