banner frozen lake

Frozen Lake (Half) Marathon

De coolste (half) marathon die je ooit zult lopen! 
Hardlopen over het Tisleifjordenmeer tijdens de Frozen Lake (half) Marathon in Noorwegen is een waanzinnige ervaring, een om nooit te vergeten. De winterse omgeving schept een sprookjesachtige sfeer, terwijl de ijzige ondergrond voor een uitdagende hardloopervaring. Tijdens het rennen ben je één met de prachtige natuur.

Het Tisleifjordenmeer, geleden op 819 meter boven zeeniveau, wordt gebruikt door autofabrikanten voor het testen van banden onder ijzige omstandigheden. Bij Frozen Lake (half) Marathon is dit de locatie waar je jouw (halve) marathon zult afleggen. Met slechts een paar honderd deelnemers, biedt deze run een unieke ervaring die maar weinig hebben meegemaakt. Ga ook deze unieke ervaring aan voor het Beatrix Kinderziekenhuis!

Deelname Frozen Lake (half) Marathon 2025

Informatie Banner_Frozen Lake Marathon 2024-01
Loop ook de Frozen Lake (half) Marathon voor Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG.
Loop ook de Frozen Lake (half) Marathon voor Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis
Barbara - deelnemer 2024

"Een waanzinnige ervaring om mee te maken en absoluut de coolste halve marathon die ik ooit heb gelopen. De adrenaline giert door je hele lijf, een kick om op deze manier weer je eigen grenzen te verleggen voor dit prachtige doel"

 

Martijn  - deelnemer 2024

"Afzien door kou en door 42,190 kilometer te lopen over ijs staat in zo’n schril contrast met ziek zijn, laat staan voor zieke kinderen!"

foto formulier Frozen lake

Ja, ik wil Frozen Lake (Half) Marathon lopen in 2025!

Scroll naar boven