Banner-Groepsfoto-New York Marathon 2022

New York Marathon

In 2023 zullen wij met 18 lopers afreizen naar New York, waar zij de marathon van hun leven zullen rennen! Houd onze kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven!

Staat de Marathon der Marathons op jouw bucketlist? Dit is je kans, want op 5 november 2023 staat de New York Marathon weer op het programma en Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis heeft gegarandeerde startbewijzen!

Komt het door de stad? Het enthousiasme van de ruim 2 miljoen toeschouwers? Het parcours dat je door de vijf wijken van de stad brengt? Het is een ongelooflijke belevenis.

Wanneer jij, na wekenlange trainingen en voorbereiden, na de zware 42 kilometer en 195 meter, de finishlijn in Central Park passeert is dat een moment wat je nooit meer zult vergeten. Ga ook de uitdaging aan voor het Beatrix Kinderziekenhuis. Dat geeft je een bijzonder gevoel en het zieke kind weer energie!

Eind 2023 zal de voorinschrijving voor de marathon van 2024 openen! 

Deelname New York Marathon

(O.b.v. deelname 2023)

v2-informatie-New York Marathon 2023-Beatrix Kinderziekenhuis
Onno-New York Marathon 2023 Beatrix Kinderziekenhuis
Onno - deelnemer 2022

"Het was een prachtige ervaring, ik heb nog nooit zoiets overweldigends mee gemaakt. De groep, de stad en de marathon. Een waardevolle en mooie manier om je eigen grenzen te verleggen voor het Beatrix Kinderziekenhuis!"

Play Video
New York marathon-informatieavond-Beatrix Kinderziekenhuis

Ja, ik heb interesse in de marathon van 2024

Scroll naar boven