Maak het verschil en word donateur

Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis streeft er als goed doel voor kinderen naar om samen met haar donateurs projecten te financieren waarmee de verblijf- en speelomgeving van de patiënten en ouder wordt verbeterd. Alle hulp is daarbij welkom en jouw bijdrage maakt daarin een groot verschil!

Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Om de projecten van vrienden Beatrix Kinderziekenhuis te verwezenlijken is steun onmisbaar. Met financiële hulp is het mogelijk om vele projecten te realiseren en het verblijf voor kinderen en hun ouders zo aangenaam mogelijk te maken. De stichting is hét goede doel om aan te schenken als het gaat om kinderen!

Zorgverzekeraars en de overheid dragen in belangrijke mate bij aan de financiering van zorg behandelingen. Maar extra welzijnsvoorzieningen, afleidingen en innovatief, wetenschappelijk onderzoek worden niet vergoed uit reguliere ziekenhuisbudgetten, terwijl deze juist zo belangrijk zijn voor zieke kinderen. Het Beatrix Kinderziekenhuis is dan ook grotendeels afhankelijk van de financiële steun van de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis voor waardevolle projecten.

Samen met jou zetten we ons, als goed doel, daar graag voor in. Elke bijdrage is daarbij van grote waarde!

Omdat het zieke kind beter verdient

Play Video
Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Aanmelden als donateur

Scroll naar boven