Voorwaarden New York Marathon 2024

Je brengt minimaal € 5.350 mee aan sponsorgeld.
Hiervoor ontvang je een:

o Startbewijs voor de marathon
o Hotelovernachting o.b.v. logies en ontbijt en een tweepersoonskamer met 2 bedden (kamer op indeling)*
o Gratis Wifi in hotel
o Vlucht Amsterdam – New York met KLM/Delta Airlines
o Gratis ruimbagage à 23 kilo en 1 stuk handbagage
o Transfers luchthaven – hotel en v.v.
o Transfer naar de start met bus van Marathons International
o Begeleiding door reisleiding van Marathons International, trainers en , fysiotherapeut in New York
o Dagelijks spreekuur in het hotel
o Marathons International Supporterspunt langs de route
o Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis loopshirt met eigen naam
o Technisch loopshirt met je naam van Marathons International
o Officieel TCS New York City Marathon shirt
o Fun after the Run borrel
o Een wereldervaring om nooit te vergeten
o Verzekeringen exclusief en zijn voor eigen rekening

* Mochten er een oneven aantal lopers zich aanmelden, zal Marathons International contact met je opnemen. Indien een kamer op indeling niet mogelijk blijkt, dient de 1-persoonskamertoeslag betaald te worden.

Sponsorgeld

Iedere deelnemer brengt voor Marathon voor het zieke kind sponsorgeld mee. Dit is bestemd voor je reis, startbewijs en het welzijnsproject van de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.

  • Om je inschrijving definitief te bevestigen dien je direct € 750 over te maken via de doneermodule op je eigen actiepagina.
  • Voor 1 juli 2024 dien je 50% van je sponsorgeld binnen te hebben.
  • Voor 15 oktober 2024 dien je 100% van je sponsorgeld binnen te hebben.

Onze ervaring leert dat vrijwel iedereen het sponsorbedrag bij elkaar krijgt. Je moet je natuurlijk wel actief inzetten! Maak gebruik van het promotiemateriaal en onze tips. Mocht je ondanks al je inspanningen het gewenste bedrag niet bijeen krijgen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de organisatie om de mogelijkheden te bespreken. We hebben in zo'n geval altijd het recht om je reis te annuleren. Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten die op dat moment al gemaakt zijn (zie annuleringsvoorwaarden). Omdat een deel van het sponsorgeld gebruikt wordt om jouw arrangement te betalen, adviseren wij deelnemers altijd om ook zichzelf te sponsoren.

Persoonlijke actiepagina

Na je aanmelding krijg je informatie toegestuurd om je eigen persoonlijke actiepagina aan te maken.

Toeslagen/extra opties (allen voor eigen rekening)

  • Wil je liever een kamer voor jezelf in plaats van op indeling? Dit is ook mogelijk voor een toeslag v.a. € 635.
  • Een supporter meenemen is natuurlijk altijd mogelijk en extra gezellig! De toeslag hiervoor is € 2.226.
  • Mocht je tot dinsdag 5 november in New York willen verblijven, wordt er een toeslag van € 172 per persoon gerekend op basis van een kamer met tweepersoons bezetting. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de vluchten, kan de transfer naar de luchthaven in- of exclusief zijn. Bij het omboeken wordt je geïnformeerd of er aan de beschikbare vlucht wel of geen transfer gekoppeld zit. Prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.
  • Mocht je tot woensdag 6 november in New York willen verblijven, wordt er een toeslag van € 345 per persoon gerekend op basis van een kamer met tweepersoons bezetting. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de vluchten, kan de transfer naar de luchthaven in- of exclusief zijn. Bij het omboeken wordt je geïnformeerd of er aan de beschikbare vlucht wel of geen transfer gekoppeld zit. Prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.
  • Wil je graag nog wat extra dagen aan je arrangement vastplakken (vooraf of erna)? Dan is de prijs op aanvraag en is er geen luchthaven transfer inbegrepen.

Annuleringsvoorwaarden

Zodra jij je hebt ingeschreven, zullen wij kosten gaan maken voor reserveringen, tickets en startbewijzen. Deze kosten worden doorberekend aan deelnemers die na inschrijving annuleren. Mocht je niet het minimale sponsorgeld bij elkaar hebben opgehaald op de bovengenoemde data of kan je om andere redenen niet mee naar New York, dan ontvang je een factuur voor de gemaakte kosten. Je bent verplicht om deze factuur te voldoen. Wij adviseren deelnemers om altijd een annuleringsverzekering af te sluiten met blessure-dekking en eventueel werelddekking. Als deelnemer ben je zelf verantwoordelijk voor de betaling van deze factuur.

• Bij annulering tot en met 24 juli 2024 30% van de totale reissom (€668)
• Bij annulering vanaf 25 juli 2023 100% van de totale reissom (€2.226)

De kosten van het startbewijs (€625) zijn in alle gevallen non-refundable. Indien de loper zelf de reis annuleert, zullen deze kosten op rekening komen van de loper. Indien de Marathon van New York geannuleerd wordt of de inreisbeperkingen Nederlandse reizigers in het algemeen (ongeacht vaccinatie) niet toelaten, dan zullen deze kosten komen op rekening van de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.

Naamswijzigingen

Naamswijzigingen zijn alleen mogelijk tegen betaling van €125 aan wijzigingskosten. Een naamswijziging is mogelijk tot 1 augustus 2024.

Wijziging in heen- of terugreisdatum

• Wijziging in heen- of terugreisdatum na bevestiging is mogelijk, maar op aanvraag en onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen. De wijzigingskosten bedragen € 150 p.p. exclusief eventueel verschil in tarief.
• Na 1 augustus 2024 zijn wijzigingen in reisdata niet meer mogelijk.

Reisadvies Verenigde Staten

Wij volgen de reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de protocollen zoals opgesteld door branchevereniging ANVR. Ook houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en aan de lokaal geldende richtlijnen. Op dit moment gelden er (buiten het aanvragen van een ESTA/visum) geen inreisvoorwaarden om te reizen naar de Verenigde Staten.
Mochten er kort voor vertrek nog veranderingen plaatsvinden zullen we je hierover informeren.
Voor geldend reisadvies voor Verenigde Staten verwijzen we je graag naar de website.

Voor vertrek sturen we je informatie over de eventuele op dat moment geldende maatregelen.

Reisdocumenten

Je dient er zelf voor te zorgen in het bezit te zijn van alle benodigde documenten inclusief vaccinatie-, test– of herstelbewijs. Wijzigingen in voorwaarden tussen boeking en vertrekdatum met betrekking tot documenten zijn geen reden tot kosteloze annulering. Daarnaast dien je er voor te zorgen dat de gegevens bij boeking correct zijn ingevuld en overeenkomen met de gegevens op je paspoort. Ook dien je een ESTA goedkeuring aan te vragen, wij raden aan dit direct na boeking te doen via de volgende link: https://esta.cbp.dhs.gov/ Zonder ESTA goedkeuring is het niet mogelijk om naar de Verenigde Staten te reizen.

Gezondheidsvoorschriften

Voor deze bestemming gelden mogelijk adviezen, respectievelijk voorschriften op het gebied van gezondheid. Voor informatie verwijzen wij je naar je huisarts, GGD, het Ministerie van Volksgezondheid of www.lcr.nl. Bekijk de volgende websites voor meer informatie over het coronavirus en reizen: RIVM, ANVR met veelgestelde vragen over reizen en coronavirus, Reisadviezen ministerie van Buitenlandse Zaken en WHO.

Marathons International

Het reistechnische gedeelte van deze reis wordt uitgevoerd door Marathons International.
Al meer dan 42 jaar is Marathons International toonaangevend in het organiseren van marathonreizen. Ze kunnen ook met trots zeggen dat ze hierin de oudste van Nederland zijn en veel ervaring hebben in het samenstellen van jouw marathonreis. Hiernaast loopt het team zelf ook marathons en weten ze precies wat er in jouw gedachte rond gaat en waar jij behoefte aan hebt. Voor lopers, door lopers!
Marathons International is aangesloten bij het ANVR, SGR, het Calamiteitenfonds en T.O.U.R.S., de internationale organisatie voor reisorganisaties gespecialiseerd in loopreizen.
Bij Marathons International boek je niet alleen een hotel en een startbewijs, samen met ons creëren ze de omstandigheden voor een unieke marathon-beleving. Niet voor niets is hun pay off: You run, we care!

Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Huispostcode CA72
Postbus 30001
9700 RB Groningen

Telefoon: 050 - 361 48 30
Email: info@vriendenbeatrixkinderziekenhuis.nl

Kinderziekenhuizen van Oranje-logo-Beatrix Kinderziekenhuis

Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis is partner van Kinderziekenhuizen van Oranje

Scroll naar boven