Vrienden-Beatrix-Kinderziekenhuis-word-donateur-img

Maak het verschil en word vriend

Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis streeft er naar om samen met haar donateurs projecten te financieren waarmee de verblijf- en speelomgeving van de patiënten en ouder wordt verbeterd. Alle hulp is daarbij welkom. Uw bijdrage maakt daarin een groot verschil!

Vriend worden

Om de projecten van vrienden Beatrix Kinderziekenhuis te verwezenlijken is steun onmisbaar. Met hulp is het mogelijk om vele plannen te realiseren en het verblijf voor kinderen en hun ouders zo aangenaam mogelijk te maken.

Zorgverzekeraars en de overheid dragen in belangrijke mate bij aan de financiering van behandelingen. Maar extra voorzieningen, afleidingen en innovatief onderzoek worden niet vergoed uit reguliere ziekenhuisbudgetten, terwijl deze juist zo belangrijk zijn onze patiënten. Het Beatrix Kinderziekenhuis is dan ook in grote mate afhankelijk van de steun van de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis voor deze waardevolle projecten.

Samen met u zetten we ons daar graag voor in. Elke bijdrage is daarbij van grote waarde.

Qwiek-up
“Het was ontzettend fijn. Na een paar pittige dagen was het fijn een mooie glimlach van Emma te zien . Dank jullie wel”.

Play Video
Vrienden-Beatrix-Kinderziekenhuis-word-donateur-img

Ja, ik word vriend

Scroll naar boven