Verras je dierbare met een ontbijtje

En steun daarmee de kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis. Van elke bestelling wordt er € 3,- gedoneerd aan de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.

Verrassingsontbijt € 19,50

Het verrassingsontbijt bestaat uit Drentse Aa yoghurt met granola, honing en rood fruit, één roomboter croissant en één biologisch bruin broodje met aarbeien jam, roomboter, chocopasta en jong belegen boerenkaas, een klein valentijnstaartje , red love fruitsap en 2 zakjes heerlijke thee.

Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen voor de afzender dan kun je een kaartje mee bestellen met je eigen tekst €1,50. De tekst kun je bij het afrekenen in het veld opmerkingen schrijven.

Bestel hier je verrassingsontbijt

Het ontbijt wordt verzorgd door P.S. Koffie, thee & taart uit Groningen. Met deze actie steunen we ook graag de lokale horeca ondernemer. P.S. Koffie, thee & taart bezorgt in een straal van 45 kilometer vanaf Groningen.

Bestellingen kunnen t/m 11 februari doorgegeven worden

Verras je dierbare met een ontbijt op bed en steun daarmee het Beatrix Kinderziekenhuis UMCG   Verras je dierbare met een ontbijt op bed en steun daarmee het Beatrix Kinderziekenhuis UMCG   Verras je dierbare met een ontbijt op bed en steun daarmee het Beatrix Kinderziekenhuis UMCG

Knuffelvriendje voor geopereerde kanjers

BEATRIX-Portret-Harry-150px-circle

Harry Vaatstra

Bedrijfsvriend Klimaatgroep Holland

‘Wat geweldig dat we zó concreet konden helpen. We zijn echt vrienden geworden.’

Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG

Scroll naar top