Fiets voor het zieke kind

Helaas hebben wij moeten besluiten om onze jaarlijkse spinningsmarathon te verplaatsen naar februari/maart 2021. Zodra de nieuwe datum bekend is zullen we deze hier op deze pagina communiceren. Uiteraard zullen we dit ook op onze social media kanalen communiceren.

Op 15 oktober organiseren we voor de vierde keer "Fiets voor het zieke kind". Een sportief indoorspinning evenement waar we geld inzamelen voor het Beatrix Kinderziekenhuis UMCG.

Soms vergeten we dat het niet voor alle kinderen vanzelfsprekend is dat ze 's avonds worden voorgelezen door hun ouders, of dat ze uit school met vriendjes en vriendinnetjes lekker buiten kunnen spelen. Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis zet zich in om het verblijf van kind en ouder in het Beatrix Kinderziekenhuis UMCG zo aangenaam mogelijk te maken. De stichting ondersteunt verschillende projecten: van geneeskundig onderzoek tot internet of muziekoptredens aan bed, theateroptredens en het realiseren van huiskamers. Een ziekenhuis dat een beetje voelt als 'thuis'.

Er wordt gefietst in blokken van 50 minuten. Er is geen inschrijfgeld, we vragen je alleen om minimaal € 50 sponsorgeld per gereserveerde fiets bij elkaar te brengen. Meer ophalen mag, graag zelfs!

Tijdsblokken
14.00 - 14.50 uur
15.00 - 15.50 uur
16.00 - 16.50 uur
17.00 - 17.50 uur


Staat de marathon der marathons op jouw bucketlist? Dan is dit je kans!

De New York Marathon is de 'Marathon der Marathons. Komt het door de stad? Het enthousiasme van de ruim 2 miljoen toeschouwers? Het parcours dat je door de vijf wijken van de stad brengt? Het is een ongelooflijke belevenis. In 2021 vindt de 51e editie van de TCS New York City Marathon plaats. Een bijzonder jaar! En wij hebben gegarandeerde startbewijzen!

Wanneer jij, na al je trainingsuren en de zware 42 kilometer en 195 meter, de finishlijn in Central Park passeert is dat een moment wat je nooit meer zult vergeten!
Ga ook de uitdaging aan voor het Beatrix Kinderziekenhuis. Dat geeft je een bijzonder gevoel en het zieke kind weer energie!

Algemene voorwaarden Col du Galibier

Inschrijving

• Je brengt minimaal € 2500 mee aan sponsorgeld
• Hiervoor ontvang je een:
- Deelname aan Valloire Galibier
- 3 overnachtingen in Les Chalets du Galibier
- Verzorging op basis van logies
- Verblijf op basis van 2 personen in een appartement
- Begeleiding TUI Sports en Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis
- Exclusieve wielertrui Galibier
- Wielershirt van Stichting Beatrix Kinderziekenhuis
- Goodiebag met bidon, sportdrank- en voeding & gadget
- Bevoorrading met water, sportdrank, koeken en fruit tijdens de tochten op vrijdag en zaterdag
- Tijdsregistratie met chip op vrijdag en op zaterdag
- Technische ondersteuning voor je fiets
- Medische service
- Sportmassage
- Pasta Party op zaterdag
- After Bike party
- Een uniek Climbing for Life buff
- En een TUI buff
- Verzekeringen exclusief en zijn voor eigen rekening

* Mochten er een oneven aantal wielrenners zich aanmelden, zal TUI Sports contact met je opnemen. Indien een appartement op indeling niet mogelijk blijkt, dient de 1-persoonstoeslag betaald te worden (€110,-)

Het reistechnische gedeelte wordt uitgevoerd door TUI Sports.

 

Sponsorgeld

Iedere deelnemer brengt voor deelname aan de Col du Galibier sponsorgeld mee. Dit is bestemd voor je verblijf, startbewijs en de sponsorbijdrage voor de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.
• Om je inschrijving definitief te bevestigen dien je direct € 250 over te maken via de doneermodule op je eigen actiepagina.
• Voor 1 maart 2020 dien je 50% van je sponsorgeld binnen te hebben
• Voor 10 mei 2020 dien je 100% van je sponsorgeld binnen te hebben.

Onze ervaring leert dat vrijwel iedereen het sponsorbedrag bij elkaar krijgt. Je moet je natuurlijk wel actief inzetten! Maak gebruik van het promotiemateriaal en onze tips. Mocht je ondanks al je inspanningen het gewenste bedrag niet bijeen krijgen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de organisatie om de mogelijkheden te bespreken. We hebben in zo'n geval altijd het recht om je reis te annuleren. Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten die op dat moment al gemaakt zijn (zie annuleringsvoorwaarden). Omdat een deel van het sponsorgeld gebruikt wordt om jouw arrangement te betalen, adviseren wij deelnemers altijd om ook zichzelf te sponsoren.

Persoonlijke actiepagina

Na je aanmelding krijg je informatie toegestuurd om je eigen persoonlijke actiepagina aan te maken.

Voorwaarden TUI Sports

De ANVR voorwaarden zijn van toepassing en leidend. De volledige voorwaarden zijn hier in te zien: https://www.tui.nl/corporate/algemene-voorwaarden/anvr.html

Toeslagen/extra opties (allen voor eigen rekening)

• Wil je liever een 2- persoonsappartement voor jezelf in plaats van op indeling? Dit is ook mogelijk voor een toeslag van € 110,-.
• Supporters meenemen naar de Col du Galibier? Supporters zijn natuurlijk van harte welkom om de deelnemers aan te komen moedigen! Langs de routes zal er een supporterspunt zijn om iedereen tijdens het fietsen aan te moedigen! Supporters betalen € 559,- p.p. op basis van verblijf van een 2 persoonsappartement bezet door 2 personen

Annuleringsvoorwaarden

Zodra jij je hebt ingeschreven, zullen wij kosten gaan maken voor reserveringen, tickets en startbewijzen. Deze kosten worden doorberekend aan deelnemers die na inschrijving annuleren. Mocht je niet het minimale sponsorgeld bij elkaar hebben opgehaald op de bovengenoemde data of kan je om andere redenen niet mee naar Galibier, dan ontvang je een factuur voor de gemaakte kosten. Je bent verplicht om deze factuur te voldoen. Wij adviseren deelnemers om altijd een annuleringsverzekering af te sluiten met blessure-dekking. Als deelnemer ben je zelf verantwoordelijk voor de betaling van deze factuur.

• Bij annulering tot 2 mei de aanbetaling van €55,35
• Bij annulering van 2 mei t/m 15 mei: 35% van de reissom*; €129,15
• Bij annulering van 16 mei t/m 22 mei: 40% van de reissom*; €147,60
• Bij annulering van 23 mei t/m 29 mei: 50% van de reissom*; €184,50
• Bij annulering van 30 mei t/m 11 juni: 75% van de reissom*; €276,75
• Bij annulering van 4 juni t/m 12 juni: 90% van de reissom*; €332,10
• Bij annulering op 13 juni of later: de volledige reissom*

*reissom afhankelijk van de keuze van jouw pakket, bovenstaande op basis van 2 persoonsappartement bezet door 2 personen:
Deelnemerspakket op basis van 2 persoonsappartement bezet door 1 persoon: €479,-
Deelnemerspakket op basis van 2 persoonsappartement bezet door 2 personen: €369,-
Deelnemerspakket op basis van 4 persoonsappartement bezet door 2 personen: €385,-
Deelnemerspakket op basis van 4 persoonsappartement bezet door 3 personen: €345,-
Deelnemerspakket op basis van 4 persoonsappartement bezet door 4 personen: €319,-

Supporterspakket

Supporters zijn natuurlijk van harte welkom om de deelnemers aan te komen moedigen! Langs de routes zal er een supporterspunt zijn om iedereen tijdens het fietsen aan te moedigen! Supporters betalen €245,- p.p. op basis van 2 persoonsappartement bezet door 2 personen

volgt...

Eigen actiepagina

Maak een persoonlijke actiepagina en vertel over je plannen en waarom je ons goede doel kiest. Vermeld je streefbedrag en upload leuke, aansprekende foto's of een video zodat je actie nog meer gaat leven voor je sponsors. Deel je actie pagina met vrienden en je eigen fundraise kan beginnen! De donaties gaan rechtstreeks naar het goede doel.

Locatie

Beatrix Kinderziekenhuis UMCG
Patio Kinderziekenhuis
Hanzeplein 1
9713 GZ Groningen

Sponsors

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:
Het evenement Fiets voor het zieke kind van de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis wordt mede mogelijk gemaakt door Sportrade, Palestra Fitness en Smilda Transport.

 

Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG

Scroll naar top