Fiets voor het zieke kind

Vrijdag 28 oktober stappen we weer op de fiets. Fiets je mee?

Ben je niet zo'n fietser of heb je niet zo'n goede conditie? Maakt niet uit! Je hebt je eigen fiets en fietst op je eigen niveau. Verder is er een super enthousiaste instructeur die je zo kan motiveren dat de 50 minuten zo om zijn. Dus meld je aan en doe mee.

Het sportieve indoorspinningevenement vindt plaats op vrijdag 28 oktober met als doel geld inzamelen voor het Beatrix Kinderziekenhuis. Dit jaar fietsen we met elkaar voor het project knuffelvriendjes.

Fiets voor het Beatrix Kinderziekenhuis en laat je sponsoren door familie, vrienden en bekenden en haal zoveel mogelijk donaties op!

Knuffelvriendjes
Jaarlijks worden er gemiddeld 4.500 kinderen geopereerd in het Beatrix Kinderziekenhuis. Zo’n operatie kan behoorlijk indrukwekkend zijn voor een kind. Het is dan ook fijn als die operatie achter de rug is en je naar de recovery (uitslaapkamer) gaat. Op de recovery willen wij deze kanjers een knuffelvriendje aanbieden. Een vriendje die een positieve herinnering kan geven en de narigheid voor even kan laten vergeten.
Lees meer over het project knuffelvriendjes.

Bijdrage
Dit jaar is het inschrijfgeld € 15,-. Verder vragen we je om ten minste € 50,- aan sponsorgeld per gereserveerde fiets bij elkaar te brengen. Maar meer mag natuurlijk ook!
1 knuffelvriendje doneer je al voor € 5,- dus € 50,- is al 10 knuffelvriendjes 😉

Tijdsblokken
Er wordt gefietst in blokken van 50 minuten. Na elke ronde worden de fietsen gereinigd en klaargezet voor de nieuwe ronde.
13.00 - 13.50 uur
14.00 - 14.50 uur
15.00 - 15.50 uur
16.00 - 16.50 uur
17.00 - 17.50 uur
18.00 - 18.50 uur

Locatie
Beatrix Kinderziekenhuis
Hanzeplein 1
Groningen

Coronamaatregelen
Uiteraard houden we tijdens het evenement rekening met de geldende coronamaatregelen.

Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG

Scroll naar top