Geef een Knuffelvriendje

Geef een Knuffelvriendje cadeau

Het Knuffelvriendje is voor Justin veel meer dan alleen een knuffel, hij betekent ontzettend veel en gaat overal mee naartoe.
- Femke Boersma, moeder van Justin (11 jaar)

Jaarlijks worden er gemiddeld 4.500 kinderen geopereerd in het Beatrix Kinderziekenhuis. Operaties kunnen erg spannend zijn. Daarom is er in het Beatrix Kinderziekenhuis veel aandacht voor afleiding en stress-, pijn- en angstvermindering voor de jonge patiënten.

Ons Knuffelvriendje is van grote betekenis voor kinderen. Hij biedt steun en troost na een operatie, tovert een lach op het gezicht en geeft patiënten iets tastbaars om aan vast te houden. Een operatie kan namelijk een grote indruk maken op een kind. Knuffelvriendje is een waardevolle steun voor kinderen en is er wanneer patiënten hem nodig hebben.

We willen graag de vriendschap van ons Knuffelvriendje geven aan patiënten die geopereerd worden in het Beatrix Kinderziekenhuis.
Bedrijven kunnen de Knuffelvriendjes al vanaf €175 doneren aan onze patiënten.
Geef jij ook?

Wij hebben de status Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Daardoor mag de donatie, onder voorwaarden, afgetrokken worden in de belastingaangifte.

Knuffelvriendje-Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Hoeveel Knuffelvriendjes doneer jij?

Scroll naar boven