Geef een Knuffelvriendje

Geef een Knuffelvriendje cadeau

Het Knuffelvriendje is voor Justin veel meer dan alleen een knuffel, hij betekent ontzettend veel en gaat overal mee naartoe.
- Femke Boersma, moeder van Justin (11 jaar)

Jaarlijks worden er gemiddeld 4.500 kinderen geopereerd in het Beatrix Kinderziekenhuis. Operaties kunnen erg spannend zijn. Daarom is er in het Beatrix Kinderziekenhuis veel aandacht voor afleiding en stress-, pijn- en angstvermindering voor de jonge patiënten.

Ons Knuffelvriendje is van grote betekenis voor kinderen. Hij biedt steun en troost na een operatie, tovert een lach op het gezicht en geeft patiënten iets tastbaars om aan vast te houden. Een operatie kan namelijk een grote indruk maken op een kind. Knuffelvriendje is een waardevolle steun voor kinderen en is er wanneer patiënten hem nodig hebben.

We willen graag de vriendschap van ons Knuffelvriendje geven aan patiënten die geopereerd worden in het Beatrix Kinderziekenhuis.
Je kan al Knuffelvriendjes aan onze patiënten doneren vanaf €7.
Geef jij ook?

Wij hebben de status Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Daardoor mag de donatie, onder voorwaarden, afgetrokken worden in de belastingaangifte. 

Knuffelvriendje-Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Knuffelvriendjes doneren

Om ervoor te zorgen dat iedere geopereerde kanjer een Knuffelvriendje krijgt is jouw steun onmisbaar!
Je kan voor verschillende bedragen Knuffelvriendjes doneren.

Eén Knuffelvriendje kost €7,
3 Knuffelvriendjes kosten €21,
5 Knuffelvriendjes kosten €35 en
10 Knuffelvriendjes kosten €70.

Of kies zelf een bedrag uit wat je wilt doneren. Alvast hartelijk bedankt, ook namens alle patiënten in het Beatrix Kinderziekenhuis!

Scroll naar boven