Super bedankt voor jouw donatie!

Jouw steun maakt een groot verschil in het leven van de kinderen die zorg ontvangen in het Beatrix Kinderziekenhuis UMCG.
Dankzij deze steun kunnen we onze waardevolle inzet voortzetten om een kindvriendelijke omgeving te creƫren waarin kinderen en hun families zich op hun gemak voelen. Jouw bijdrage stelt ons in staat om extra voorzieningen en faciliteiten te realiseren die het verblijf van de kinderen in het ziekenhuis aangenamer maken, zoals speelruimtes, educatieve programma's en psychosociale ondersteuning. Denk hierbij ook aan projecten ter ondersteuning van afleiding en pijn-, angst- en stressvermindering.
Bovendien draagt jouw donatie bij aan wetenschappelijk onderzoek dat gericht is op het verbeteren van de zorg en behandeling van kinderen. Door middel van onderzoek kunnen we nieuwe behandelmethoden ontwikkelen, de langetermijnresultaten verbeteren en een dieper begrip krijgen van kinderaandoeningen.

Nogmaals, heel erg bedankt!
Jouw donatie maakt een positieve impact op het leven van deze bijzondere kinderen en hun families. Samen kunnen we het verschil maken en hen de beste zorg en ondersteuning bieden die ze verdienen.

Scroll naar boven