Word bedrijfsvriend

Ook bedrijven zijn natuurlijk van harte welkom om Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis te steunen. Als bedrijfsvriend helpt u om het doel van de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis te bereiken: een zo aangenaam mogelijk verblijf voor kind, ouder én broertjes en zusjes in het Beatrix Kinderziekenhuis. Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis ondersteunt diverse wetenschaps- en welzijnsprojecten die bijdragen aan onze doelstelling.

Aanmelden bedrijfsvriend

Uw bijdrage

Bedrijfsvrienden steunen Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis met een vaste bijdrage per jaar, voor een periode van minimaal 2 jaar. Uw bijdrage kunt u als bedrijf aftrekken van de belasting; de Stichting Vrienden van het BKZ heeft de ANBI status. Het gaat hier dan om de vennootschapsbelasting als het een N.V., B.V. of een andere vennootschapsbelastingplichtige entiteit betreft. Meer informatie kunt u vinden op de website van de Belastingdienst.

Voordelen

• Directe en structurele bijdrage aan het welzijn van onze patiëntjes
• 1 uitnodiging per jaar voor een Bedrijfsvrienden Netwerk Event
• Gebruik van het Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis logo
• Een speciale nieuwsbrief voor bedrijfsvrienden
• Vermelding en doorverwijzing naar uw bedrijfspagina
• Band met het werk van Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis
• Presentatie over de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis voor uw eigen werknemers

Aanmelden

Ondernemen en zieke kinderen helpen gaan prima samen. Verbind uw bedrijf aan Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis omdat het zieke kind beter verdient. Neem contact op met Barbara Baijens-Vrij, Coördinator Fondsenwerving (06 – 52 72 44 95, b.p.baijens-vrij@umcg.nl) en word bedrijfsvriend van Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.

Wilt u zich aanmelden als bedrijfsvriend van stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis? Vul dan het formulier bedrijfsvriend in.

Algemene informatie bedrijfsvrienden.

Bedrijfsvrienden aan het woord

Guus Teerling, Alfred Bakker Makelaars en Teerling & Partners
Teerlings & Partners en Alfred Bakker Makelaar zijn bedrijfsvrienden van de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG.Alfred Bakker Makelaars en Teerling & Partners waren op zoek naar één goed doel waar we méér konden doen dan alleen geld doneren. De Vrienden Beatrix kinderziekenhuis omvat alles wat wij in een goed doel zochten; gezondheids-zorg voor kinderen en lokaal gevestigd. Als ouders van jonge en gezonde kinderen hoop je nooit gebruik van dit fantastische ziekenhuis te hoeven maken. Een perfecte match dus!

Pieter Donders, Accountmanager Private Banking Rabobank Stad en Midden GroningenRabobank Stad en Midden Groningen is bedrijfsvriend van de stichting Vrienden beatrix Kinderziekenhuis UMCG
De medewerkers van de Medicidesk Rabobank staan klaar om medici te helpen bij financiële zaken. We willen daarnaast zorg voor kinderen actief ondersteunen. Door extra aandacht voor welzijn, ontspanning en plezier mogelijk te maken. Dat doen we d.m.v. vrijwilligerswerk-projecten en natuurlijk als bedrijfsvriend van Beatrix Kinderziekenhuis.

Bedrijfsvrienden Beatrix Kinderziekenhuis:

• Alfred Bakker Makelaars • Café De Uurwerker • Conduqt De Jongens van Lucht GasTerra • Groningen Seaports • Harwig BV • Interoffice Kantoorinrichting B.V. • Intrex B.V. • Klimaatgroep Holland BV • Klunder Uw Deurregisseur • Kroeze & Partners • Kuiter IJzerwaren & Gereedschappen •  Makelaardij van der Houwen • MontelNaturo Vloeren • Paviljoen van De Dame • P&P Projects • PRA Health Sciences • Rabobank Stad en Midden Groningen • Rofra Meubelen Project • Smart Camels SRC Reizen Store Support • Teerling & Partners • Thuis nieuwbouwmakelaars • Trendhopper • Trip Advocaten en Notarissen • Verbion Vloeren Vesta Water en Vuur