Veel gestelde vragen marathon New York

Veel gestelde vragen marathon New York 2017 voor stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCGWat als ik het sponsorbijdrage niet bij elkaar krijg

Uiteraard is het belangrijk dat je je actief inzet om het sponsorgeld bij elkaar te krijgen. Maak gebruik van je persoonlijke actiepagina en ons promotiemateriaal. Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen om de actiemogelijkheden te bespreken.
Mocht je ondanks al je inspanningen het gewenste bedrag niet bijeen krijgen, neem dan contact op met de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. We houden in zo’n geval altijd het recht om je reis te annuleren. Uiteraard is het ook mogelijk om jezelf te sponsoren om zelf een bijdrage aan je reis te doen.

Zodra jij je hebt ingeschreven, zullen wij kosten gaan maken voor reserveringen, tickets en startbewijzen. Deze kosten worden doorberekend aan deelnemers die na inschrijving annuleren. Mocht je niet het minimale sponsorgeld bij elkaar hebben opgehaald op de bovengenoemde data of kun je om andere redenen niet mee naar New York, dan ontvang je een factuur voor de gemaakte kosten. Je bent verplicht om deze factuur te voldoen.
• Bij annulering tot en met 1 juli 2019 35% van de totale reissom (€ 751)
• Bij annulering vanaf 1 juli 2019 100% van de totale reissom (€2.148)

Kan ik mijn deelname aan de marathon annuleren

Je kunt je aanmelding annuleren. Hiervoor gelden bovengenoemde annuleringsvoorwaarden.

Waarom raden wij je aan om een annuleringsverzekering af te sluiten voor de gehele reissom?

Zodra jij je hebt ingeschreven, zullen wij kosten gaan maken voor reserveringen, tickets en startbewijzen. Deze kosten worden doorberekend aan deelnemers die na inschrijving annuleren. Door het afsluiten van een annuleringsverzekering voor de gehele reissom (€ 2.148,-), kan je deze kosten declareren bij de verzekering.
• Bij annulering tot en met 1 juli 2019 35% van de totale reissom (€ 751)
• Bij annulering vanaf 1 juli 2019 100% van de totale reissom (€2.148)

Is het mogelijk om mijn deelname over te dragen aan een ander

Naamswijzigingen zijn alleen mogelijk tegen betaling van € 125 aan wijzigingskosten. Een naamswijziging is mogelijk tot 1 augustus 2019.

Zijn giften aan goede doelen aftrekbaar van de belasting

Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis beschikt sinds 1 januari 2008 over een ANBI status. Meer informatie over ANBI’s en giften vindt u op www.belastingdienst.nl/anbi

Waar gaat de uiteindelijke opbrengst van de marathon New York naar toe?

Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis zal de opbrengst van de marathon New York gebruiken om projecten voor het welzijn van zieke kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis te realiseren. Voor een overzicht van de lopende projecten verwijzen we je graag naar website.