Word donateur

Wilt u de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis steunen met een financiële bijdrage? Dat kan en daar zijn we heel blij mee!

Al vanaf € 7,- per maand of € 70,- per jaar kunt u vaste donateur worden van de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis en helpt u ons het verblijf voor kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis aangenamer te maken. Uiteraard is het ook mogelijk om éénmalig te doneren. Meer informatie over periodiek schenken, vindt u hier.

Wilt u vaste donateur worden? Dan kunt u onderstaand formulier invullen.

Ja, ik steun de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Hierbij machtig ik de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis om het volgende bedrag in de aangegeven frequentie van onderstaand IBAN-rekeningnummer af te schrijven.

Ik ga hiermee akkoord

Indien u kiest voor een doorlopende machtiging (minimaal € 7,- per maand of € 70,- per jaar), dan vult u het bedrag in, betalingsfrequentie maandelijks of jaarlijks en uw bankrekeningnummer.
Indien u kiest voor een eenmalige machtiging vult u een bedrag in van minimaal € 10,-, betalingsfrequentie eenmalig en uw bankrekeningnummer.
Wilt u een project of thema steunen, dan geeft u dit aan bij uw gegevens (doel of thema).

(Niet verplicht bij een Nederlands rekeningnummer)

Uw gegevens

Om uw donatie te kunnen verwerken hebben wij uw adresgegevens nodig. Uw gegevens worden gebruikt door de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis en worden niet verstrekt aan derden.

Dhr.Mevr.Nieuwsbrief ontvangen? janee

Voorwaarden

Door invulling van dit formulier geeft u toestemming aan de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis om doorlopende incasso-opdrachten naar uw bank te sturen om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.
Als u het niet eens bent met deze afschrijving, kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Facebooktwitter