Schaatsen voor het zieke kind

Schaatsen voor het Zieke Kind

Zaterdag 16 maart schaatsen we een uur lang zoveel mogelijk rondjes voor het Beatrix Kinderziekenhuis! Schaats je mee?
Of je nu een doorgewinterde schaatser bent of niet, iedereen kan meedoen met Schaatsen voor het zieke kind! Het sportieve schaatsevenement zal plaatsvinden op zaterdag 16 maart met als doel zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Beatrix Kinderziekenhuis UMCG.

Tijdens de eerste editie van dit gloednieuwe evenement schaatsen we voor het project Beweegkinderziekenhuis!
Bewegen is voor kinderen enorm belangrijk. Het is nóg belangrijker als kinderen in het ziekenhuis liggen. Beweging zorgt onder andere voor een beter herstel na een behandeling of opname. Daarnaast groeien kinderen beter en krijgen ze meer zelfvertrouwen.
In het Beatrix Kinderziekenhuis is beweging een levensveranderende missie. We streven naar een omgeving waar ziekenhuisgerelateerd functieverlies wordt geminimaliseerd, en waar patiënten worden aangemoedigd om zijn/haar optimale functieniveau te bereiken bij ontslag.

Laten we samen de kracht van beweging omarmen en streven naar een ziekenhuisomgeving waar herstel en welzijn hand in hand gaan. Schaats mee tijdens de eerste editie van Schaatsen voor het Zieke Kind en haal zoveel mogelijk donaties op voor het Beatrix Kinderziekenhuis in beweging! Samen kunnen we een positieve impact hebben op het welzijn van de kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis.

Wil je meer weten over het Beweegkinderziekenhuis? Lees hier verder!

16.15 uur - Inloop
16.45 uur - Startschot
17.45 uur - Einde schaatsen
17.50 uur - Bekendmaking voorlopige opbrengst

Jouw bijdrage
Kinderen tot en met 12 jaar
Het inschrijfgeld voor kinderen bedraagt €10.
Daarnaast vragen we kinderen om ten minste €20 aan sponsorgeld bij elkaar te brengen.
Volwassenen
Het inschrijfgeld voor volwassenen (vanaf 13 jaar) bedraagt €15.
Daarnaast vragen we volwassenen om ten minste €50 aan sponsorgeld bij elkaar te brengen.

Sportcentrum Kardinge
Kardingerplein 1, Groningen

Algemene voorwaarden
Lees hier onze algemene voorwaarden

Schaatsen voor het Zieke Kind - direct aanmelden

Ja, ik schaats mee!

Schrijf je nu in voor een gezellig en sportieve middag op de schaatsbaan en maak direct jouw persoonlijke actiepagina aan!

_TP_4918

Bedrijfspakketten
Ook bedrijven zijn van harte welkom om mee te schaatsen. Voor hen hebben we speciale bedrijfspakketten! Klik hier om het aanbod bedrijfspakketten te bekijken.

Scroll naar boven