Theatervoorstelling van Kikker is een held in het kindertheater van het Beatrix Kinderziekenhuis UMCG

Theatervoorstelling Kikker 2017

Om het ‘ziekenhuisleed’ enigzins te verzachten, organiseert de pedagogische zorg regelmatig in ons Kindertheater uiteenlopende voorstellingen. Dit jaar hebben we ook weer een aantal mooie voorstellingen van Kikker.

De voorstelling Kikker is een held is een speciale voorstelling voor in kinderziekenhuizen

Elke woensdagmiddag wordt er een leuke activiteit georganiseerd in ons eigen kindertheater, zoals ranja met een rietje, maar ook theater-, dans- en muziekvoorstellingen. Zo komt Kikker ook naar ons kinderziekenhuis! In ons kindertheater kunnen de kinderen genieten van de avonturen van kikker. Uiteraard zijn broertjes en zusjes ook van harte welkom om naar het kindertheater mee te komen.
Ook kinderen die niet in staat zijn om naar beneden naar ons kindertheater te komen, kunnen de voorstelling volgen via UMCG TeeVee. De voorstelling wordt namelijk live uitgezonden.

Na de voorstelling komt kikker met een rijdend decor langs bij de patiëntjes aan bed om warmte en afleiding te brengen. Elke keer kiest Kikker een mini Liedjesvoorstelling die op dat moment het beste past en kletsen met Kikker kan ook nog!

’Kikker is een held!’ is een initiatief van Liesbeth Janse en wordt geproduceerd door Theater Terra.  Haar missie is om zoveel mogelijk kinderen in de ziekenhuizen te bereiken.

Donaties

• Mamamini Fonds 2017 € 1.640,-