welzijnsproject Make a Memory wordt gesteund door stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG

Make a Memory 2018

Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met zeventien jaar. De foto’s bieden de ouders troost en een blijvende herinnering en kunnen wezenlijk helpen bij de verwerking van het verlies. De fotografen werken belangeloos en hun werk onderscheidt zich in positieve zin technisch en inhoudelijk van de foto’s die ziekenhuispersoneel en ouders zelf kunnen maken.

In Beatrix Kinderziekenhuis bieden wij deze bijzondere en mooie dienst aan van Make a Memory. Voor de ouders zijn er geen kosten verbonden aan het ontvangen van foto’sIn Beatrix Kinderziekenhuis bieden wij deze bijzondere en mooie dienst aan van Make a Memory. Voor de ouders zijn er geen kosten verbonden aan het ontvangen van foto’s van Make a Memory. Alle onkosten worden gedragen door sponsoren, donaties, schenkingen en andere wettige inkomsten aan Make a Memory. van Make a Memory. Alle onkosten worden gedragen door sponsoren, donaties, schenkingen en andere wettige inkomsten aan Make a Memory.

Aangezien wij in het Beatrix Kinderziekenhuis van dichtbij meemaken hoe waardevol deze foto’s zijn, vinden wij het van groot belang dat we deze dienst aan kunnen blijven bieden. Daarom steunen wij de stichting Make a Memory met een jaarlijkse bijdrage van € 2.000,- . Met deze bijdrage kunnen wij de meer dan 30 aanvragen vanuit ons kinderziekenhuis financieren.

Helpt u mee? Doneer hier!

Facebooktwitter

Gerealiseerd!