Kom in actie

Naast dat Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis acties organiseert voor fondsenwerving, kunt u ons daar ook bij helpen! Start zelf een actie zoals bijvoorbeeld een benefietconcert, sportevenement, een veiling of een activiteit met de buurt. Al dit soort initiatieven zijn prachtige manier om als goed doel te ondersteunen en zijn we erg blij mee! Wilt u ons helpen?

Kom ook in actie! U kunt altijd contact met ons opnemen om uw ideeën te bespreken en waar wij u kunnen helpen en adviseren. Wij beschikken over divers promotiemateriaal wat u kunt gebruiken ter ondersteuning van uw actie.

Heel veel succes en zet ‘m op!  En niet te vergeten: Bedankt!

Start een eigen actie

Sponsorloop pakket

De sponsorloop is een bekende vorm om geld in te zamelen voor een goed doel. Speciaal voor deze evenementen heeft de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis een sponsorloop pakket samengesteld; een sponsorloopkaart, oorkonde, persbericht en een brief voor ouders. Wilt u ook een sponsorloop organiseren voor de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis, bekijk dan snel ons sponsorloop pakket.

Promotiemateriaal

Voor de ondersteuning van uw actie stellen wij onderstaand promotiemateriaal van Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis beschikbaar.

Logo
Wilt u ons logo gebruiken in uw uitingen (folder, poster, programmaboekje, etc), dan kunt hieronder ons logo downloaden:
Download het logo Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis in JPG

Foldermateriaal
Wilt u onze algemene folder uitdelen bij uw evenement, dan kunt u hier onze folder aanvragen. Vergeet u niet aan te geven om hoeveel folders het gaat.