Winschoten Run 2018

 

Ook in 2018 is stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhus UMCg het goede doel van de Plantsoenloop Groningen Golazo Noord Nederland

Schrijf je in voor de Winschoten Run

De Run in Winschoten is Nederlands oudste ultraloop en wordt in 2018 voor de 43ste keer gehouden. Traditiegetrouw op de tweede zaterdag in september, dit jaar op zaterdag 8 september. Vanaf 9.00 uur tot in de late avonduren vullen hardlopers het wegdek in de straten van Winschoten. Naast de ultraloop van 100 kilometer is er ook de 10×10 estafette, de Lutje Run voor de jeugd van maximaal 2 km en wandeltochten van 10, 20 en 30 kilometer.

LutjeRUN

De stichting Vrienden Beatrix kinderziekenhuis is dit jaar voor het eerst gekoppeld als goede doel aan de LutjeRUN. Kinderen die zich in kunnen zetten voor de zieke kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis UMCG. Zo is er speciaal voor de deelnemers van de LutjeRUN de mogelijkheid om van hun deelname een sponsorloop te maken. Hiervoor kan men bij de organisatie een sponsorloopkaart opvragen.

Middels donaties van deelnemers hoopt de organisatie een mooi bedrag bijeen te brengen om het Kinderziekenhuis meer als ‘thuis’ te laten voelen.

Maar er zijn ook extra mogelijkheden om de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis een warm hart toe te dragen, want elk kind verdient een glimlach.

Start nu je eigen actie!

Uiteraard is het ook mogelijk om een persoonlijke actie op te zetten voor het goede doel! Van een veiling tot een koekjesverkoop. Van lege flessen verzamelen tot een garage verkoop. Of laat je persoonlijk sponsoren. Alles is mogelijk.

Ga ook de uitdaging aan om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen naast het leveren van een sportieve prestatie. De donaties gaan rechtstreeks naar het goede doel.

Maak hier je actie aan!

Sponsorloop

Speciaal voor de deelnemende scholen bieden we een sponsorlooppakket aan. Dit pakket bestaat o.a. uit:
• Begeleidende brief voor ouders/verzorgers
• Persbericht
• Sponsorloopkaart
• Oorkonde voor deelnemende kinderen

Meer informatie sponsorlooppakket

 

Voor ieder kind een glimlach. Kom in actie voor Vrienden beatrix Kinderziekenhuis UMCG

 

 

 

Facebooktwitter