Dolomieten - Sella Ronda

Na 2 jaar overgeslagen te hebben, hebben we dit jaar weer een prachtige wielrenevenement: De Dolomieten - Sella Ronde. 

Staat de Sella Ronda op jouw bucketlist? Dan is dit je kans!
Midden in de Dolomieten ligt de Sella, een majestueus bergmassief dat het uitzicht in de wijde omgeving domineert. Rondom dit bergplateau ligt een van ’s werelds bekendste fietsroutes: de Sella Ronda . De route bestaat uit vier Passo’s : de Passo Campolongo , Passo Pordoi , Passo Sella en de Passo Gardena. Met zijn 52 kilometer en een stijgingspercentage van rond 8 tot 10% is het een van de mooiste routes die in Europa op een tweewieler kan worden afgelegd.

Maar is het niet gewoon het allermooiste om deze prachtige uitdaging aan te gaan en hiermee geld in te zamelen voor het Beatrix Kinderziekenhuis.
Dat geeft je een bijzonder gevoel en het zieke kind weer energie!

Om je persoonlijk te informeren over de Sella Ronda organiseren we op dinsdag 15 maart om 18.00 uur een informatieavond. TUI Sports zal deze avond een presentatie geven over de deelname aan de Sella Ronda. Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen. Meld je aan en we weten zeker dat je na deze informatieavond net zo enthousiast bent als wij!

Algemene voorwaarden Sella Ronda

Inschrijving

• Je brengt minimaal € 2750 mee aan sponsorgeld
• Hiervoor ontvang je een:
- Deelname aan Sella Ronda
- 3 overnachtingen op basis van halfpension
- Verblijf op basis van 2 persoonskamer
- Begeleiding TUI Sports en Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis
- Exclusieve wielertrui Sella Ronda
- Wielershirt van Stichting Beatrix Kinderziekenhuis
- Goodiebag met bidon, sportdrank- en voeding & gadget
- Bevoorrading met water, sportdrank, koeken en fruit tijdens de tochten op vrijdag en zaterdag
- Technische ondersteuning voor je fiets
- Medische service
- Pasta Party op zaterdag
- After Bike party
- En een TUI buff
- Verzekeringen exclusief en zijn voor eigen rekening

* Mochten er een oneven aantal wielrenners zich aanmelden, zal TUI Sports contact met je opnemen. Indien een appartement op indeling niet mogelijk blijkt, dient de 1-persoonstoeslag betaald te worden (€156,-)

Het reisgedeelte wordt uitgevoerd door TUI Sports.

Sponsorgeld

Iedere deelnemer brengt voor deelname aan de Sella Ronda sponsorgeld mee. Dit is bestemd voor je verblijf, startbewijs en de sponsorbijdrage voor de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.
• Om je inschrijving definitief te bevestigen dien je direct € 250 over te maken via de doneermodule op je eigen actiepagina.
• Voor 1 juni 2022 dien je 50% van je sponsorgeld binnen te hebben
• Voor 1 augustus 2022 dien je 100% van je sponsorgeld binnen te hebben.

Onze ervaring leert dat vrijwel iedereen het sponsorbedrag bij elkaar krijgt. Je moet je natuurlijk wel actief inzetten! Maak gebruik van het promotiemateriaal en onze tips. Mocht je ondanks al je inspanningen het gewenste bedrag niet bijeen krijgen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de organisatie om de mogelijkheden te bespreken. We hebben in zo'n geval altijd het recht om je reis te annuleren. Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten die op dat moment al gemaakt zijn (zie annuleringsvoorwaarden). Omdat een deel van het sponsorgeld gebruikt wordt om jouw arrangement te betalen, adviseren wij deelnemers altijd om ook zichzelf te sponsoren.

Persoonlijke actiepagina

Na je aanmelding krijg je informatie toegestuurd om je eigen persoonlijke actiepagina aan te maken.

Voorwaarden TUI Sports

De ANVR voorwaarden zijn van toepassing en leidend. De volledige voorwaarden zijn hier in te zien: https://www.tui.nl/corporate/algemene-voorwaarden/anvr.html

Toeslagen/extra opties (allen voor eigen rekening)

• Wil je liever een 1 persoonskamers? Dit is ook mogelijk voor een toeslag van € 156,-.
• Supporters meenemen naar de Sella Ronda? Supporters zijn natuurlijk van harte welkom om de deelnemers aan te komen moedigen! Langs de routes zal er een supporterspunt zijn om iedereen tijdens het fietsen aan te moedigen! Vraag bij TUI Sports naar de mogelijkheden

Annuleringsvoorwaarden

Zodra jij je hebt ingeschreven, zullen wij kosten gaan maken voor reserveringen, tickets en startbewijzen. Deze kosten worden doorberekend aan deelnemers die na inschrijving annuleren. Mocht je niet het minimale sponsorgeld bij elkaar hebben opgehaald op de bovengenoemde data of kan je om andere redenen niet mee naar de Dolomieten, dan ontvang je een factuur voor de gemaakte kosten. Je bent verplicht om deze factuur te voldoen. Wij adviseren deelnemers om altijd een annuleringsverzekering af te sluiten met blessure-dekking. Als deelnemer ben je zelf verantwoordelijk voor de betaling van deze factuur.

Dagen tot vertrek Percentage van de reissom
Tot 21 dagen 30%
21 tot 14 dagen 50%
14 tot 5 dagen 75%
5 t/m na vertrekdag 90%

*reissom afhankelijk van de keuze van jouw pakket, bovenstaande op basis van 2 persoonskamer bezet door 2 personen:

Supporterspakket

Supporters zijn natuurlijk van harte welkom om de deelnemers aan te komen moedigen! Langs de routes zal er een supporterspunt zijn om iedereen tijdens het fietsen aan te moedigen! Vraag bij TUI Sports naar de mogelijkheden,

Donderdag 8 september 2022

Op donderdag kom je aan in Corvara. Je reist op eigen gelegenheid naar dit mooie dorpje in de Dolomieten.
Vanaf 14:00 kun je inchecken bij de accommodatie. Om 19:00 verzamelen we en heten TUI Sports en Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis je welkom. We nemen ook het programma nogmaals uitgebreid met je door.

Vrijdag 9 september 2022

Vandaag zijn er verschillende toertochten (tussen ca 70 en ca. 100 km) die je kunt maken:
• Giro Fodom (51,7 km)
• Giro Fedaia (84 km)

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf de benen los te gaan trappen of om in Corvara op een terrasje plaats te nemen.

Zaterdag 10 september 2022

Vandaag is dé dag en beginnen we met een groepsfoto! Daarna is het tijd voor jouw mythische Sella Ronda! 

Je kunt kiezen voor 3 verschillende toertochten:
• Sella Ronda – 52 km
• Sella Ronda in 2 richtingen – 104 km. Wie dit tot een goed einde brengt, mag zichzelf de “KING/QUEEN of the Sella Ronda” noemen.
• Giro Giau – 135 km

Na de tocht vul je alle verloren calorieën weer aan op de Pasta Party in Corvara.
En 's avonds staat de After Bike Party op het programma. Wie nog kan dansen, feest mee tot in de late uurtjes.

Zondag 11 september 2022

De dag van vertrek richting huis. Met zware benen en geweldige herinneringen aan de afgelopen dagen. Je kunt tot 13.00 uur uitchecken. 

Informatiepakket

Ja, ik heb interesse in de Sella Ronda en ontvang graag meer informatie.


Wat als ik het sponsorbijdrage niet bij elkaar krijg?

Uiteraard is het belangrijk dat je je actief inzet om het sponsorgeld bij elkaar te krijgen. Maak gebruik van je persoonlijke actiepagina en ons promotiemateriaal. Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen om de actiemogelijkheden te bespreken.
Mocht je ondanks al je inspanningen het gewenste bedrag niet bijeen krijgen, neem dan contact op met de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. We houden in zo'n geval altijd het recht om je reis te annuleren. Uiteraard is het ook mogelijk om jezelf te sponsoren om zelf een bijdrage aan je reis te doen.

Zodra jij je hebt ingeschreven, zullen wij kosten gaan maken voor reserveringen, accommodatie en startbewijzen. Deze kosten worden doorberekend aan deelnemers die na inschrijving annuleren. Mocht je niet het minimale sponsorgeld bij elkaar hebben opgehaald op de bovengenoemde data of kun je om andere redenen niet mee naar de Dolomieten, dan ontvang je een factuur voor de gemaakte kosten. Je bent verplicht om deze factuur te voldoen.

Dagen tot vertrek Percentage van de reissom
Tot 21 dagen 30%
21 tot 14 dagen 50%
14 tot 5 dagen 75%
5 t/m na vertrekdag 90%

Kan ik mijn deelname aan de Sella Ronda annuleren?

Je kunt je aanmelding annuleren. Hiervoor gelden bovengenoemde annuleringsvoorwaarden.

Waarom raden wij je aan om een annuleringsverzekering af te sluiten voor de gehele reissom?

Zodra jij je hebt ingeschreven, zullen wij kosten gaan maken voor reserveringen, accommodatie en startbewijzen. Deze kosten worden doorberekend aan deelnemers die na inschrijving annuleren. Door het afsluiten van een annuleringsverzekering voor de gehele reissom (€ 549,-), kan je deze kosten declareren bij de verzekering. Hiervoor gelden bovengenoemde annuleringsvoorwaarden.

Is het mogelijk om mijn deelname over te dragen aan een ander?

Naamswijzigingen zijn tot 3 maanden voor vertrek mogelijk. De wijzigingskosten per boeking bedragen€ 100,- 

Zijn giften aan goede doelen aftrekbaar van de belasting?

Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis beschikt sinds 1 januari 2008 over een ANBI status. Meer informatie over ANBI's en giften vindt u op www.belastingdienst.nl/anbi

Waar gaat de uiteindelijke opbrengst van de Sella Ronda naar toe?

Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis zal de opbrengst van de Sella Ronda gebruiken om projecten voor het welzijn van zieke kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis te realiseren. Voor een overzicht van de lopende projecten verwijzen we je graag naar website.

Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG

Scroll naar top