Plantsoenloop Groningen 2019

 

Ook in 2018 is stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhus UMCg het goede doel van de Plantsoenloop Groningen Golazo Noord Nederland

Schrijf je in voor de Plantsoenloop

Zaterdag 2 november 2019 worden wederom duizenden lopers verwacht in het sfeervolle Noorderplantsoen voor de 62e editie van de Plantsoenloop.

Deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 1 km, 2 km, 4 km of 8 km.

Goede doel

Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis is ook dit jaar het goede doel van de Plantsoenloop. Middels de verkoop van pleisters, alsmede door de donaties van deelnemers hopen we een mooi bedrag bijeen te brengen om het kinderziekenhuis meer als ‘thuis’ te laten voelen.

Maar er zijn ook extra mogelijkheden om de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis een warm hart toe te dragen, want elk kind verdient een glimlach.

Start nu je eigen actie!

Uiteraard is het ook mogelijk om een persoonlijke actie op te zetten voor het goede doel! Van een veiling tot een koekjesverkoop. Van lege flessen verzamelen tot een garage verkoop. Of laat je persoonlijk sponsoren. Alles is mogelijk.

Ga ook de uitdaging aan om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen naast het leveren van een sportieve prestatie. De donaties gaan rechtstreeks naar het goede doel.

Maak hier je actie aan!

Sponsorloop

Speciaal voor de deelnemende scholen bieden we een sponsorlooppakket aan. Dit pakket bestaat o.a. uit:
• Begeleidende brief voor ouders/verzorgers
• Persbericht
• Sponsorloopkaart
• Oorkonde voor deelnemende kinderen

Meer informatie sponsorlooppakket

 

Voor ieder kind een glimlach. Kom in actie voor Vrienden beatrix Kinderziekenhuis UMCG

 

 

 

Scroll naar top