Passo dello Stelvio

Na maandenlange voorbereiding was het eindelijk zo ver: op zaterdag 24 juni hebben maar liefst 18 deelnemers de beklimming van hun leven ervaren tijdens de Passo dello Stelvio 2023. Eén van de mooiste en zwaarste beklimmingen in het wielrennen, met 40 haarspeldbochten. Met elkaar haalden zij een recordbedrag op van €67.123,-, een geweldige prestatie van alle fietsers!

In juni 2024 stappen we ook op de fiets! De locatie van de volgende editie is nog onbekend. Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat het hieronder weten!

Algemene voorwaarden Passo dello Stelvio 2023

O.b.v. Sella Ronda 2022

Inschrijving

• Je brengt minimaal € 2750 mee aan sponsorgeld
• Hiervoor ontvang je een:
- Deelname aan de Passo dello Stelvio
- 3 overnachtingen op basis van halfpension
- Verblijf op basis van 2 persoonskamer
- Begeleiding TUI Sports en Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis
- Exclusieve wielertrui Stelvio
- Wielershirt van Stichting Beatrix Kinderziekenhuis
- Goodiebag met bidon, sportdrank- en voeding & gadget
- Bevoorrading met water, sportdrank, koeken en fruit tijdens de tochten op vrijdag en zaterdag
- Technische ondersteuning voor je fiets
- Medische service
- Pasta Party op zaterdag
- After Bike party
- En een TUI buff
- Verzekeringen exclusief en zijn voor eigen rekening

* Mochten er een oneven aantal wielrenners zich aanmelden, zal TUI Sports contact met je opnemen. Indien een appartement op indeling niet mogelijk blijkt, dient de 1-persoonstoeslag betaald te worden (€156,-)

Het reisgedeelte wordt uitgevoerd door TUI Sports.

Sponsorgeld

Iedere deelnemer brengt voor deelname aan de Stelvio sponsorgeld mee. Dit is bestemd voor je verblijf, startbewijs en de sponsorbijdrage voor de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.
• Om je inschrijving definitief te bevestigen dien je direct € 250 over te maken via de doneermodule op je eigen actiepagina.
• Voor 1 maart 2023dien je 50% van je sponsorgeld binnen te hebben
• Voor 1 juni 2023 dien je 100% van je sponsorgeld binnen te hebben.

Onze ervaring leert dat vrijwel iedereen het sponsorbedrag bij elkaar krijgt. Je moet je natuurlijk wel actief inzetten! Maak gebruik van het promotiemateriaal en onze tips. Mocht je ondanks al je inspanningen het gewenste bedrag niet bijeen krijgen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de organisatie om de mogelijkheden te bespreken. We hebben in zo'n geval altijd het recht om je reis te annuleren. Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten die op dat moment al gemaakt zijn (zie annuleringsvoorwaarden). Omdat een deel van het sponsorgeld gebruikt wordt om jouw arrangement te betalen, adviseren wij deelnemers altijd om ook zichzelf te sponsoren.

Persoonlijke actiepagina

Na je aanmelding krijg je informatie toegestuurd om je eigen persoonlijke actiepagina aan te maken.

Voorwaarden TUI Sports

De ANVR voorwaarden zijn van toepassing en leidend. De volledige voorwaarden zijn hier in te zien: https://www.tui.nl/corporate/algemene-voorwaarden/anvr.html

Toeslagen/extra opties (voor eigen rekening)

• Wil je liever een 1 persoonskamers? Dit is ook mogelijk voor een toeslag van € 156,-.
• Supporters meenemen naar de Sella Ronda? Supporters zijn natuurlijk van harte welkom om de deelnemers aan te komen moedigen! Langs de routes zal er een supporterspunt zijn om iedereen tijdens het fietsen aan te moedigen! Vraag bij TUI Sports naar de mogelijkheden

Annuleringsvoorwaarden

Zodra jij je hebt ingeschreven, zullen wij kosten gaan maken voor reserveringen, tickets en startbewijzen. Deze kosten worden doorberekend aan deelnemers die na inschrijving annuleren. Mocht je niet het minimale sponsorgeld bij elkaar hebben opgehaald op de bovengenoemde data of kan je om andere redenen niet mee naar de Dolomieten, dan ontvang je een factuur voor de gemaakte kosten. Je bent verplicht om deze factuur te voldoen. Wij adviseren deelnemers om altijd een annuleringsverzekering af te sluiten met blessure-dekking. Als deelnemer ben je zelf verantwoordelijk voor de betaling van deze factuur.

Dagen tot vertrek Percentage van de reissom
Tot 21 dagen 30%
21 tot 14 dagen 50%
14 tot 5 dagen 75%
5 t/m na vertrekdag 90%

*reissom afhankelijk van de keuze van jouw pakket, bovenstaande op basis van 2 persoonskamer bezet door 2 personen:

Supporterspakket

Supporters zijn natuurlijk van harte welkom om de deelnemers aan te komen moedigen! Langs de routes zal er een supporterspunt zijn om iedereen tijdens het fietsen aan te moedigen! Vraag bij TUI Sports naar de mogelijkheden,

Donderdag 22 juni 2023

Op donderdag kom je aan in Bormio. Je reist op eigen gelegenheid naar dit mooie dorpje in de Dolomieten.
Vanaf 14:00 kun je inchecken bij de accommodatie. Om 19:00 verzamelen we en heten TUI Sports en Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis je welkom. We nemen ook het programma nogmaals uitgebreid met je door.

Vrijdag 23 juni 2023

Vandaag zijn er verschillende toertochten (tussen ca 70 en ca. 100 km) die je kunt maken: 
• Forte di Oga + Lago di Cancano + Bormio 2000 + Passo Gavia = 102km
• Forte di Oga + Lago di Cancano + Passo Gavia = 88km
• Forte di Oga + Lago di Cancano + Bormio 2000 = 50km

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf de benen los te gaan trappen of om in Bormio op een terras je plaats te nemen. De dag sluiten we af met een welkomstdrankje in Stelvio Village (17.00 – 20.00).

Zaterdag 24 juni 2023

Vandaag is dé dag en beginnen we met een groepsfoto! Daarna is het tijd voor jouw mythische Stelvio! 

Na de tocht vul je alle verloren calorieën weer aan op de Pasta Party in Bormio.
En 's avonds staat de After Bike Party op het programma. Wie nog kan dansen, feest mee tot in de late uurtjes.

Zondag 25 juni 2023

De dag van vertrek richting huis. Met zware benen en geweldige herinneringen aan de afgelopen dagen. Je kunt tot 13.00 uur uitchecken. 

Informatiepakket

Ja, ik heb interesse in wielrennen voor Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis en zou graag meer informatie willen ontvangen.


Wat als ik het sponsorbijdrage niet bij elkaar krijg?

Uiteraard is het belangrijk dat je je actief inzet om het sponsorgeld bij elkaar te krijgen. Maak gebruik van je persoonlijke actiepagina en ons promotiemateriaal. Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen om de actiemogelijkheden te bespreken.
Mocht je ondanks al je inspanningen het gewenste bedrag niet bijeen krijgen, neem dan contact op met de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. We houden in zo'n geval altijd het recht om je reis te annuleren. Uiteraard is het ook mogelijk om jezelf te sponsoren om zelf een bijdrage aan je reis te doen.

Zodra jij je hebt ingeschreven, zullen wij kosten gaan maken voor reserveringen, accommodatie en startbewijzen. Deze kosten worden doorberekend aan deelnemers die na inschrijving annuleren. Mocht je niet het minimale sponsorgeld bij elkaar hebben opgehaald op de bovengenoemde data of kun je om andere redenen niet mee, dan ontvang je een factuur voor de gemaakte kosten. Je bent verplicht om deze factuur te voldoen.

Dagen tot vertrek Percentage van de reissom
Tot 21 dagen 30%
21 tot 14 dagen 50%
14 tot 5 dagen 75%
5 t/m na vertrekdag 90%

Kan ik mijn deelname aan de Passo dello Stelvio annuleren?

Je kunt je aanmelding annuleren. Hiervoor gelden bovengenoemde annuleringsvoorwaarden.

Waarom raden wij je aan om een annuleringsverzekering af te sluiten voor de gehele reissom?

Zodra jij je hebt ingeschreven, zullen wij kosten gaan maken voor reserveringen, accommodatie en startbewijzen. Deze kosten worden doorberekend aan deelnemers die na inschrijving annuleren. Door het afsluiten van een annuleringsverzekering voor de gehele reissom (€ 549,-), kan je deze kosten declareren bij de verzekering. Hiervoor gelden bovengenoemde annuleringsvoorwaarden.

Is het mogelijk om mijn deelname over te dragen aan een ander?

Naamswijzigingen zijn tot 3 maanden voor vertrek mogelijk. De wijzigingskosten per boeking bedragen€ 100,- 

Zijn giften aan goede doelen aftrekbaar van de belasting?

Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis beschikt sinds 1 januari 2008 over een ANBI status. Meer informatie over ANBI's en giften vindt u op www.belastingdienst.nl/anbi

Waar gaat de uiteindelijke opbrengst van de Passo dello Stelvio naar toe?

Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis zal de opbrengst van de Passo dello Stelvio gebruiken om projecten voor het welzijn van zieke kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis te realiseren. Voor een overzicht van de lopende projecten verwijzen we je graag naar website.

Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Huispostcode CA72
Postbus 30001
9700 RB Groningen

Telefoon: 050 - 361 48 30
Email: info@vriendenbeatrixkinderziekenhuis.nl

Kinderziekenhuizen van Oranje-logo-Beatrix Kinderziekenhuis

Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis is partner van Kinderziekenhuizen van Oranje

Scroll naar boven