Sport voor het zieke kind

Sporters, sportscholen en bedrijven kunnen zich opgeven om met elkaar te sporten voor het zieke kind. Ga ook de uitdaging aan om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen naast het leveren van een sportieve prestatie.
Sporten voor het zieke kind is een initiatief van Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG

Steun zelf Sport voor het zieke kind

Om de projecten van Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis te verwezenlijken, is steun onmisbaar. Een klein gebaar, een grote gift, het bezorgt niet alleen ons een glimlach op ons gezicht, maar ook zeker op het gezicht van onze patiëntjes. Met hulp uw is het mogelijk om vele plannen te blijven realiseren en het ziekenhuis iets meer ‘thuis’ te maken.

Start vandaag nog een sportactie voor de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.

Maak je eigen actiepagina

Maak een persoonlijke actiepagina en vertel over je plannen en waarom je ons goede doel kiest. Eventueel kun je ook een specifiek project kiezen waaraan je je actie wilt koppelen. Vermeld je streefbedrag en upload leuke, aansprekende foto’s of een video zodat je actie nog meer gaat leven voor je sponsors.
Deel je actie pagina met vrienden. E-mail de link van je actiepagina naar je adressenbestand en gebruik je sociale netwerken zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. De donaties gaan rechtstreeks naar het goede doel.
Vergeet je actie niet door te geven aan ons, zodat wij ook aandacht kunnen besteden aan je actie.

Sponsorloop pakket

De sponsorloop is een bekende vorm om geld in te zamelen voor een goed doel. Speciaal voor deze evenementen heeft de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis een sponsorloop pakket samengesteld; een sponsorloopkaart, oorkonde, persbericht en een brief voor ouders. Wil je ook een sponsorloop organiseren voor de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis, bekijk dan snel ons sponsorloop pakket.

Beatrix Kinderziekenhuis

Het Beatrix Kinderziekenhuis is een van de 4 grootste kinderziekenhuizen in Nederland. En heeft patiënten uit heel Noord-Nederland. Het Beatrix Kinderziekenhuis is een belangrijk onderdeel van het UMCG en gericht op hoogwaardige medische diagnostiek, behandeling en zorg voor kinderen in de leeftijd van 0-17 jaar. Het is een dynamische en complexe organisatie waar meer dan 20 kinderspecialismen nauw samenwerken in de behandeling van ernstig zieke kinderen.Stichting Vrienden Beatrix KinderziekenhuisEen ziekenhuisopname van een kind kan van grote impact zijn. Het vertrouwde om je heen valt weg en maakt plaats voor heel veel onzekerheden. Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis streeft er naar om het verblijf aangenamer te maken door in te springen op de behoeften van ouder en kind. Een ziekenhuis dat een beetje voelt als ‘thuis’.

Facebooktwitter