Sport voor het zieke kind

Sporters, sportscholen en bedrijven kunnen zich opgeven om met elkaar te sporten voor het zieke kind. Ga ook de uitdaging aan om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen naast het leveren van een sportieve prestatie.

Bekijk alle sporten

Kom in actie

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas of bijvoorbeeld je hobbyclub aan een van bovestaande evenementen. Maak een persoonlijke actiepagina en vertel over je plannen en waarom je ons goede doel kiest. Eventueel kun je ook een specifiek project kiezen waaraan je je actie wilt koppelen. Vermeld je streefbedrag en upload leuke, aansprekende foto’s of een video zodat je actie nog meer gaat leven voor je sponsors.
Deel je actie pagina met vrienden. E-mail de link van je actiepagina naar je adressenbestand en gebruik je sociale netwerken zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. De donaties gaan rechtstreeks naar het goede doel. Vergeet je actie niet door te geven aan ons, zodat wij ook aandacht kunnen besteden aan je actie.

Sponsorloop pakket

De sponsorloop is een bekende vorm om geld in te zamelen voor een goed doel. Speciaal voor deze evenementen heeft de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis een sponsorloop pakket samengesteld; een sponsorloopkaart, oorkonde, persbericht en een brief voor ouders. Wil je ook een sponsorloop organiseren voor de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis, bekijk dan snel ons sponsorloop pakket.