Over ons

Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis zet zich in om het verblijf van kind en ouder in het Beatrix Kinderziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. De stichting doet dit onder andere door fondsen te werven, waarna projecten gefinancierd kunnen worden die als doel hebben het welzijn van zieke kinderen te bevorderen.
Zo ondersteunt en realiseert de stichting verschillende projecten die het leefklimaat binnen het kinderziekenhuis verbeteren, zoals aankleding van de afdeling, herinrichting van de speelkamers, het financieren van theateractiviteiten en de inrichting van oudervoorzieningen. Daarbij helpen de Vrienden ook bij het realiseren van de aanschaf van bijvoorbeeld spelcomputers, iPads en lesmaterialen.
Omdat deze voorzieningen en activiteiten buiten het reguliere ziekenhuisbudget vallen, zijn fondsen en donaties dus van groot belang voor ons!

Maatschappelijke betrokkenheid

De stichting zoekt contact met bedrijven, instellingen en particulieren die graag een goed doel willen ondersteunen vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid. Vanuit de overheid en het ziekenhuis zijn er helaas niet genoeg financiële middelen om de wensen van het Kinderziekenhuis te realiseren. De stichting ondersteunt en beheert de schenkingen en donaties op een zorgvuldige manier.

Facebooktwitter