Algemene voorwaarden marathon New York

• Je brengt minimaal € 4750 mee aan sponsorgeld
• Hiervoor ontvang je een:
– Startbewijs voor de marathon
– Hotelovernachting o.b.v. een tweepersoonskamer (kamer op indeling*)
– Gratis Wifi in hotel
– Vlucht Amsterdam – New York via Londen met British Airways
– Gratis ruimbagage à 23 kilo en 1 stuk handbagage
– Transfers luchthaven – hotel en v.v.
– Transfer naar de start met bus van Marathons Internationals
– Begeleiding door reisleiding van Marathons Internationals, trainer, fysiotherapeut en Nederlandse arts in New York
– Dagelijks spreekuur in het hotel
– Marathons International Supporterspunt langs de route
– Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis loopshirt met eigen naam
– Sport-windbreaker van Marathons International
– Fun after the Run borrel
– Care after the run loop onder begeleiding van de trainers van Marathons Internationals
– Een wereldervaring om nooit te vergeten
– Verzekeringen exclusief en zijn voor eigen rekening

* Mochten er een oneven aantal lopers zich aanmelden, zal Marathons International contact met je opnemen. Indien een kamer op indeling niet mogelijk blijkt, dient de 1-persoonskamertoeslag betaald te worden.

Sponsorgeld

Iedere deelnemer brengt voor Marathon voor het zieke kind sponsorgeld mee. Dit is bestemd voor je reis, startbewijs en het welzijnsproject van de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.
• Om je inschrijving definitief te bevestigen dien je direct € 750 over te maken via de doneermodule op je eigen actiepagina.
• Voor 1 juli 2019 dien je 50% van je sponsorgeld binnen te hebben
• Voor 15 oktober 2019 dien je 100% van je sponsorgeld binnen te hebben.

Persoonlijke actiepagina

Na je aanmelding krijg je informatie toegestuurd om je eigen persoonlijke actiepagina aan te maken.

Toeslagen/extra opties (allen voor eigen rekening)

• Wil je liever een kamer voor jezelf in plaats van op indeling? Dit is ook mogelijk voor een toeslag.
• Supporters meenemen naar New York? Prijzen hiervoor zijn op aanvraag.
• Langer verblijven? Dit is mogelijk op aanvraag en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Annuleringsvoorwaarden

Zodra jij je hebt ingeschreven, zullen wij kosten gaan maken voor reserveringen, tickets en startbewijzen. Deze kosten worden doorberekend aan deelnemers die na inschrijving annuleren. Mocht je niet het minimale sponsorgeld bij elkaar hebben opgehaald op de bovengenoemde data of kan je om andere redenen niet mee naar New York, dan ontvang je een factuur voor de gemaakte kosten. Je bent verplicht om deze factuur te voldoen.
• Bij annulering tot en met 1 juli 2019 35% van de totale reissom (€ 751)
• Bij annulering vanaf 1 juli 2019 100% van de totale reissom (€2.148)

Naamswijzigingen

Naamswijzigingen zijn alleen mogelijk tegen betaling van € 125 aan wijzigingskosten. Een naamswijziging is mogelijk tot 1 augustus 2019.

Wijziging in heen- of terugreisdatum

• Wijziging in heen- of terugreisdatum na bevestiging is mogelijk, maar op aanvraag en onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen. De wijzigingskosten bedragen € 150 p.p. exclusief eventueel verschil in tarief.
• Na 1 augustus 2019 zijn wijzigingen in reisdata niet meer mogelijk.

Marathons International

Het reistechnische gedeelte van deze reis wordt uitgevoerd door Marathons International.
Marathons International is lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds Reizen.