Benefietconcert NNO 2017

Benefietconcert NNO voor stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG

Familieconcert
Noord Nederlands Orkest en Percossa

Op vrijdag 2 juni organiseert de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis in samenwerking met het Noord Nederlands Orkest voor de tweede keer een familieconcert. Dit concert (in de reeks van de Pieter Roelf Jeugdconcerten) wordt ieder jaar in samenwerking met een theater- of muziekgezelschap gemaakt waarin kinderen leren over muziek dan wel over het orkest.

Kunnen uw (klein)kinderen ook moeilijk stil zitten als ze muziek horen? Willen ze dan het liefst meeklappen op het ritme van de muziek? Dan is dit concert iets voor u en uw (klein)kinderen. De meer dan 50 musici van het Noord Nederlands Orkest en de vier slagwerkers van Percossa laten allerlei muziek horen van hard tot zacht, snel tot langzaam en muziek waar men blij van wordt of juist heel stil. Ook mag er meegedaan worden met het orkest door te knippen in je vingers of juist te trommelen op je knieën. Zo maak je met alle andere kinderen bijvoorbeeld een donderslag of het geluid van een klinkende regenbui. Het allerbelangrijkste van de avond is dat het leuk gaat worden en dat u vol met ritme de zaal gaat verlaten.

De opbrengsten van de kaartverkoop komt geheel ten goede voor de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Met deze inkomsten kunnen wij vele plannen realiseren binnen het ziekenhuis en het ziekenhuis iets meer ‘thuis’ maken.

Bestel hier uw kaarten!

Volwassen € 22,50 | Jongere (tot 29 jaar) € 12,50