• za
    juni
    Passo dello Stelvio
    Bormio

Staat de legendarische Stelvio op jouw bucketlist? Dan is dit je kans.
    De paden in Bormio uit, de Italiaanse bergen op! Passo delloe Stelvio, Passo del Mortirolo en Passo di Gavia liggen in het vooruitschiet. Tijdens deze tocht haal je je hart op met vlijmscherpe haarspeldbochten, stijgingspercentages van meer dan 10% en spectaculaire uitzichten.Maar is het niet gewoon het allermooiste om deze prachtige uitdaging aan te gaan en hiermee geld in te zamelen voor het Beatrix Kinderziekenhuis.

• di
    oktober
    Fiets voor het zieke kind
    Patio Beatrix Kinderziekenhuis UMCG
  • za
    november
    Plantsoenloop Groningen
    Noorderplantsoen
  • zo
    november
    Marathon New York
    New York

Staat de marathon der marathons op jouw bucketlist? Dan is dit je kans.
    Dat de marathon van New York de grootste en populairste marathon ter wereld is, is een feit. En dat weten de 50.000 deelnemers en ruim 2 miljoen toeschouwers ook!
    Wanneer jij op zondag 4 november 2018, na al je trainingsuren en de zware 42 kilometer en 195 meter, de finishlijn in Central Park passeert is dat een moment wat je nooit meer zult vergeten! Ga ook de uitdaging aan voor het Beatrix Kinderziekenhuis. Dat geeft je een bijzonder gevoel en het zieke kind weer energie!