Netwerken voor het goede doel

NetwerkenWorkForce Holland wil iedereen een gelijke kans geven om te bewegen op de arbeidsmarkt.   70 procent van de banen wordt “via via” ingevuld. Als je tegenwoordig ander werk zoekt- of van werk moet veranderen, is het belangrijk om te beschikken over een actief en betrokken netwerk.

WorkForce Holland is een netwerk met 2.000 werkende professionals die bereid zijn mensen te helpen bij het maken van de juiste loopbaankeuzes. Om het zo eenvoudig mogelijk te maken, zijn deze professionals binnen WorkForce Holland gecategoriseerd op regio, opleidingsniveau, functie en branche.

Via een netwerktegoedkaart is er toegang tot de site www.wfholland.nl. Je selecteert een professional en die nodig je uit voor een gesprek. Tijdens die ontmoeting kun je alles vragen over de branche, het werk, de laatste ontwikkelingen en de arbeidskansen. De professional krijgt voor elk netwerkgesprek € 50 vergoeding, die je kunt schenken aan een goed doel.

Netwerk jij al ook voor Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis?

Meld je hier aan.

“Het mooie aan WorkForce Holland is dat het mensen die een baan zoeken de mogelijkheid geeft verder te kijken dan hun eigen netwerk. En dat werkt!”

“WorkForce Holland is DE oplossing voor het faciliteren van netwerkgesprekken. Het biedt de werkzoekende de mogelijkheid om afspraken te maken met mensen in het veld: Zonder gene, zonder koudwatervrees. WFHolland haalt met dit platform drempels weg, die werkzoekenden vaak tegen komen als ze (koud) moeten netwerken. Geniale oplossing, die kansen creëert! 100% MVO. Ik zeg: Doen!”

“Als professional weet ik dat het verkrijgen van een nieuwe (andere) baan een kwestie is van “handen schudden”. WFHolland biedt op een innovatieve wijze toegang tot een enorm netwerk van professionals.Een ieder kan dus netwerken in de wereld van zijn of haar keus. Ik weet niet of je het zo mag stellen maar ik ben een “Fan” van het systeem. Ik heb gemerkt dat het zeer goed werkt in de praktijk“.

Facebooktwitter