O.B.S. het Slingertouw zamelt geld in voor Beatrix Kinderziekenhuis

Een van de goede voornemens van de leerlingen van O.B.S. het Slingertouw was het steunen van een goed doel, het Beatrix Kinderziekenhuis, door middel van een sponsorloop.
Op vrijdag 11 januari was het zover en vond de sponsorloop plaats. Alle leerlingen hadden in hun eigen omgeving diverse sponsors gezocht en stonden vrijdag aan de start met volle sponsorloopkaarten. Wat hebben de leerlingen van O.B.S. het Slingertouw zich volop en enthousiast ingezet! Het was een super leuke dag.

Afgelopen vrijdag mochten we een aantal leerlingen van de O.B.S. het Slingertouw ontvangen in het Beatrix Kinderziekenhuis en werden we verrast met een prachtige cheque ter waarde van € 8.555,- voor de afdeling M2. We zijn enorm trots op de leerlingen van de O.B.S. het Slingertouw en iedereen die deze toppers gesteund hebben. Heel erg bedankt, we zijn erg blij mee!!!

O.B.S. het Slingertouw zamelt geld in voor Beatrix Kinderziekenhuis