Elk jaar organiseert de CBS AquaMarijn projectweken. Zo ook vorig jaar in juli de projectweek over gezondheidszorg. Alle groepen hebben een bezoek gebracht aan een gezondheidsinstellingen die veel indruk maakte op de leerlingen. Ook hebben heel veel ouders presentaties en workshops op school verzorgd. Als afsluiter van deze week, organiseerde basisschool AquaMarijn een sponsorloop voor het Beatrix Kinderziekenhuis waarmee de leerlingen een enorm bedrag ophaalden van € 12.724. Wat een geweldige prestatie!

Mariët Nieman, Kinderverpleegkundige binnen het Beatrix Kinderziekenhuis, mocht deze prachtige cheques in ontvangst nemen voor het Beatrix Kinderziekenhuis.
We willen dan ook heel graag alle leerlingen van CBS AquaMarijn heel erg bedanken voor hun enorme inzet en uiteraard ook alle leerkrachten en ouders die deze projectweken mogelijk hebben gemaakt. We zijn hier heel erg blij mee! Leerlingen van de CBS Aquamarijn halen meer dan twaalfduizend euro op voor Beatrix Kinderziekenhuis