Laatste schooldag van Werkman Stadslyceum levert € 811,- voor Beatrix Kinderziekenhuis

Elk jaar is de laatste school van de examenleerlingen een bijzondere dag. Op het Werkman Stadslyceum was dit jaar een speciale commissie samengesteld die de verantwoordelijkheid had voor de organisatie van de laatste schooldag. Maar naast een mooi feest wilden de leerlingen Marlon, Renée, Willemijn, Mila, Matthijs, Manon, Ilse, Claire en Jackey ook een actie opzetten voor een goed doel. En zo ontstond het mooie en bijzondere idee om een sponsorloop door school te organiseren waarmee leerlingen geld ophaalden voor het Beatrix Kinderziekenhuis.

Inmiddels is de laatste schooldag geweest, hangen de vlaggen uit en zijn de meeste leerlingen geslaagd. Gefeliciteerd!

Gistermiddag mochten wij dan ook de prachtige cheque in ontvangst nemen van de leerlingen Jackey en Renée en docent Marianne. We vinden het geweldig dat deze leerlingen op deze wijze in actie zijn gekomen voor het Beatrix Kinderziekenhuis. Dat waarderen we enorm! We willen dan ook alle leerlingen en docenten van het Werkman Stadslyceum heel erg bedanken voor deze prachtige bijdrage.