Hapkido Willie haalt € 2515 op voor Beatrix Kinderziekenhuis

Hapkido Willie uit Nieuw Pekela heeft zaterdag 2515 euro bijeengebracht met de actie ‘Sporten voor kinderen die vechten tegen kanker’. Het evenement vond plaats in de plaatselijke sporthal De Spil en werd geopend door wethouder Henk Busemann, samen met het dansteam Oxygym Juniors.

Gedurende de middag vonden zowel binnen als buiten verschillende activiteiten plaats waar jong en oud aan mee kon doen, zoals clinics met diverse stijlen vechtsporten, een cardiobaan, een rondje trike rijden en een rad van fortuin met mooie prijzen. Verder was er een optreden van de band To Remember.

Gister hebben we de prachtige cheque in ontvangst mogen nemen! Maar ook een hele mooie slinger met tekeningen van kinderen voor de kinderen hier. We willen dan ook iedereen bedanken die hieraan hebben bijgedragen. Fantastisch!!!! Hapkido Willie haalt € 2515 op voor Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG