Furore doneert € 1.100,- aan Beatrix Kinderziekenhuis

Sinds december 2017 werkt het Beatrix Kinderziekenhuis met het EPD (Elektronisch Patiënten Dossier). Tijdens dit proces is het UMCG onder andere ondersteunt door het ICT consultancy bedrijf Furore uit Amsterdam. Werknemers van Furore woonden, vanwege de reistijd, tijdelijk in Groningen in een appartement. Inmiddels werken de meeste werknemers van Furore niet meer in Groningen en is het appartement opgezegd. Met de verkoop van de spullen uit het appartement is een prachtig bedrag binnengehaald welke Furore afgelopen week heeft geschonken aan het Beatrix Kinderziekenhuis.

Wat een mooi gebaar. We zijn Furore dan ook zeer dankbaar voor deze mooie donatie.Furore doneert € 1.100,- aan Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG