Benefietwedstrijd Donar levert € 5706 op voor het Beatrix Kinderziekenhuis

Zondag 28 april stond de laatste reguliere competitiewedstrijd van Donar in het teken van het Beatrix Kinderziekenhuis. De spelers werden  aangemoedigd door zo’n 100 patiënten en familieleden en er was een speciale veiling georganiseerd met daarin veel toffe artikelen en natuurlijk ook vele Donar collectors-items om zo geld in te zamelen voor het Beatrix Kinderziekenhuis.

Afgelopen zaterdag voorafgaand aan de tweede halve finale wedstrijd tegen ZZ Leiden overhandigde bestuurslid Marieke Abbink een cheque aan George Groote, bestuurslid van de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis een prachtige cheque ter waarde van €5706,-!!! Wat zijn we hier blij mee. We willen dan ook iedereen heel hartelijk bedanken die hieraan heeft bijgedragen.

Maar ook alle bedrijven/personen die een bijdrage hebben geleverd aan de veiling: Apollo Hotel Groningen; Arvin Slagter; Delftechniek; Gasunie; Jason Dourisseau; LM advocaten; McDonald’s Ter Borch; Nimus translations; PlasBossinade advocaten en notarissen; Preventief Veiligheidsdiensten bv; Provincie Groningen; Raad + Daad; Resato International; Supportersvereniging Donar; Thomas Koenis; Torey Thomas; Univé; Wallpros; RBO; Woodwidecities; Zoran Krstanovic; onlineveilingmeester.nl.

Daarnaast bedanken we McDonald’s en Bossers & Cnossen voor hun bijdrage aan de kinderen van het Beatrix Kinderziekenhuis tijdens de wedstrijd op 28 april. Mc Donald’s stelde 100 gezonde lunchpakketen samen en Bossers & Cnossen bood alle kinderen een hoofdtelefoon aan. De kinderen hebben een super leuke middag gehad!Benefietwedstrijd Donar levert € 5706 op voor het Beatrix Kinderziekenhuis UMCG