Balletschool La Danse op bezoek in het Beatrix Kinderziekenhuis

Vorige week donderdag hadden we balletschool La Danse op bezoek in ons kinderziekenhuis. Leerlingen van de groep Springplank 1&2 en Danspunt gaven een spetterende dansvoorstelling waarin vriendschap een overkoepelend thema was. Het optreden werd gefilmd en live uitgezonden op UMCG TeeVee zodat alle kinderen vanuit bed het optreden konden meemaken. Het was een zeer geslaagde avond.

Maar naast een mooi optreden werden we ook verrast met een prachtige cheque ter waarde van € 3.750,92 voor de Liedjesfabriek. Hiermee kunnen we ook een groot gedeelte van de bezoeken in 2020 financieren. We zijn hier enorm blij mee en we willen dat ook iedereen enorm bedanken voor zijn/haar bijdrage. Balletschool La Danse op bezoek in het Beatrix Kinderziekenhuis