Zoë en Rosanne uit Bovensmilde winnen in De Beste Vriendenquiz geld voor Beatrix Kinderziekenhuis

In de Beste Vriendenquiz ontvangen presentator Bart Meijer en zijn assistent Tonnie telkens twee duo’s van beste vrienden/vriendinnen die het tegen elkaar opnemen. Zij worden getest op kennis, geheugen, inzicht, samenwerking en fysieke souplesse. Zo ook beste vriendinnen Zoë en Rosanne uit Bovensmilde. En dat Zoë en Rosanne échte vriendinnen zijn, dat bleek wel. Want de beste vriendinnen wonnen maar liefst €280!! De meiden uit groep 8 wonnen het geldbedrag, waarvan ze de helft zelf mogen houden. De overige 140 euro mogen ze schenken aan het door hun zelf gekozen goede doel: het Beatrix Kinderziekenhuis.

Afgelopen week hebben we de eer gehad om de beste vriendinnen Zoë en Rosanne te mogen ontmoeten en kwamen ze persoonlijk de cheque overhandigen. Wat een mooi bedrag en wat bijzonder dat deze 2 kanjers zich op deze wijze ingezet hebben voor ons kinderziekenhuis!!! We zijn hier erg blij mee.

Zoë en Rosanne uit Bovensmilde winnen in De Beste Vriendenquiz geld voor stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG