Ziengs schoenen kerstballenactie levert € 9.090,50 op

Elke kerstbal telt, dachten de medewerkers van Ziengs! Middels een kerstballenactie in december afgelopen jaar is er door alle winkels van Ziengs maar liefst € 9.090,50 opgehaald voor het Beatrix Kinderziekenhuis. Elke klant kon bij zijn of haar paar schoenen een leuke kerstbal ter waarde van € 1,50 kopen (of meer), waarvan de gehele opbrengst naar het goede doel gaat.

Het is voor Ziengs vanzelfsprekend dat er een kinderdoel is gekozen. Het familieleven en welzijn van kinderen vinden zij als familiebedrijf erg belangrijk. Edward (Algemeen Directeur Ziengs): “Ziengs zorgt in de winkel voor goede zorg van kindervoetjes en vindt het belangrijk dat kinderen gelukkig en gezond door het leven gaan. Het is natuurlijk verschrikkelijk dat kinderen in een ziekenhuis belanden, daarom hebben wij gekozen voor dit doel. De winkels hebben hun uiterste best gedaan en dat heeft geresulteerd in de geweldige opbrengst van € 9.090,50.
Alle Ziengs-winkels in Nederland hebben kerstballen verkocht. De medewerkers van Ziengs hebben hun uiterste best gedaan om zo veel mogelijk kerstballen te verkopen. Het werd een echte strijd onderling, waarbij iedere medewerker zich inzette om de meeste ‘ballen’ van Nederland te verkopen. Zo zijn er in het Ziengs filiaal in Breda maar liefst 619 kerstballen verkocht!

Afgelopen week kregen wij een prachtige cheque overhandigd door de algemeen directeur en 2 Ziengs collega’s uit Breda. Ziengs overhandigd aan de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.

De donatie zal bijdragen aan het comfortteam (€ 5000), aan de metamorfose voor de wachtkamer van de polikliniek (€ 2000) en aan welzijnsprojecten in het algemeen (€ 2090,50). We zijn hier heel erg blij mee en willen dan ook alle medewerkers van Ziengs en natuurlijk de klanten van Ziengs bedanken voor dit prachtige eindresultaat.Ziengs schoenen kerstballenactie levert € 9.090,50 op voor stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG