Werknemers UMCG doneren kerstpakket aan Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Elk jaar ontvangen alle werknemers van het UMCG een cadeaubon van Tintelingen. Met een Tinteling kunnen werknemers zelf een cadeau kiezen uit een ruim assortiment geschenken, belevenissen en/of giftcards. Maar er bestaat ook de mogelijkheid om een donatie te doen aan een goed doel. Afgelopen jaar was de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis geselecteerd als UMCG goed doel en konden werknemers een donatie doen aan de stichting.

Totaal hebben wij een prachtig bedrag ontvangen van € 2.850. We vinden het erg bijzonder dat men op deze wijze zijn of haar kerstpakket doneert aan een goed doel.
Wij willen dan ook heel graag alle collega’s hiervoor hartelijk danken. Wij waarderen dit enorm!

De donaties zullen gebruikt worden om projecten te realiseren die het welzijn van de opgenomen zieke kinderen en hun families ten goede komen. Wij vinden het belangrijk dat naast een goede behandeling het gezinsleven zoveel mogelijk door kaan gaan in het Beatrix Kinderziekenhuis. Donatie via de stichting aan ons kinderziekenhuis dragen enorm bij aan het verwezenlijken van deze projecten en met jullie hulp is het mogelijk om het ziekenhuis iets mee ‘thuis’ te maken.

Foto: Dennis Venema