VV Zeester uit Zoutkamp doneert € 3.000,- aan Beatrix Kinderziekenhuis

Sporters, sportscholen en bedrijven kunnen zich opgeven om met elkaar te sporten voor het zieke kind. Zo werd er op 3 juni ook een benefiet wedstrijd gespeeld in Zoutkamp bij VV Zeester voor het Beatrix Kinderziekenhuis.

Bijna 300 toeschouwers hebben de benefietwedstrijd bijgewoond in Zoutkamp. De wedstrijd eindigde met een volle inzet in een gelijkspel, 6 – 6. Het artiestenteam was versterkt met twee jeugdspelers uit Zoutkamp, die beiden ook nog eens een strafschop verzilverden.

Na de wedstrijd lieten de artiesten horen dat ze beter kunnen zingen dan voetballen. Bert Zwier, Wimmie Bouma, Burdy en Chris de Roo plakten er nog een optreden aan vast. Met deze optredens, die ‘gekocht’ werden door Robin Bouma van de stichting ‘Zoutkamp beleeft het’ kwam er nog eens € 1200.00 in de benefietpot. Samen met de verloting, visverkoop, collectebussen en een bijdrage van de vv Zeester kwam het eindbedrag op € 3000.00, een geweldig bedrag.

Afgelopen week hebben we officieel de prachtige cheque mogen ontvangen. We zijn enorm blij met deze donatie en willen iedereen heel hartelijk bedanken die hieraan heeft bijgedragen!
VV Zeester uit Zoutkamp doneert € 3.000,- aan Beatrix Kinderziekenhuis UMCG