Ziekenverzorgster Corine haalt € 7.279,- op met deelname New York

Afgelopen jaar ging ziekenverzorgster Corine Dieterman de uitdaging aan en liep op 5 november 2017 de Marathon van New York voor het Beatrix Kinderziekenhuis. Het doel van was om €4.250 bij elkaar te krijgen. Corine zette diverse acties op en al snel werd haar doelbedrag gehaald. Meer dan zelfs, uiteindelijk haalde Corine € 7.779,- op voor haar eigen afdeling. Corine is werkzaam als assist op de afdeling Neonatologie van het Beatrix Kinderziekenhuis UMCG, een afdeling voor te vroeg geboren baby’s en baby’s met ernstige afwijkingen. Een afdeling waar vreugde en verdriet dicht bij elkaar staan.

Afgelopen week was dan het officiele moment en overhandigde Corine de cheque persoonlijk aan de de afdeling. Wauw! We zijn enorm trots op onze eigen Corine.

Naast Corine stonden er nog 9 andere lopers aan de start van de New York City Marathon voor de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG! Diverse acties werden gevoerd om aandacht te vragen voor onze stichting en om donaties op te halen. Wat zijn we enorm trots op het GEWELDIGE bedrag wat ze allemaal hebben opgehaald, € 55.194,96! Jullie zijn echt helden!

Verpleegkundige Corine haalt € 7.279 op voor de afdeling Neonatologie ivan het Beatrix Kinderziekenhuis UMCG