UNIS Flyers halen met benefietwedstrijd €12.500,- op!

Zaterdag stond de wedstrijd UNIS Flyers vs. AHOUD Devils Nijmegen in het teken van Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.

Jake, de zoon van de coach van UNIS Flyers, wordt op dit moment behandeld in het Beatrix Kinderziekenhuis. Ziekenhuisopname heeft op kinderen, broers, zussen en ouders een gigantische impact. UNIS Flyers wilde door middel van de benefietwedstrijd aandacht vragen voor de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis en steunt onze doelstelling om fondsen te werven om projecten voor het welzijn van zieke kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis te realiseren.

Rondom de wedstrijd waren er verschillende manieren om bij te dragen aan Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Zo kon men klappers, teamposters of popcorn kopen, puckgooien, shirt verloting en na afloop van de wedstrijd werden de speciaal ontworpen benefietshirts geveild onder de fans en zal er binnenkort een IJshockeyclinic nog gegeven worden.

Het was een zeer indrukwekkende avond in Thialf. Eerst versloeg de ploeg met 9-1 concurrent Nijmegen Devils en aan het eind van de avond mocht UNIS Flyers’ speler Marco Postma een totaalcheque van maar liefst €12.500,- overhandigen aan Barbara Baijens van stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.

We willen dan ook iedereen (o.a. Supporters Vereniging – UNIS Flyers, fans en hoofdsponsor UNIS Group) die heeft bijgedragen aan dit enorme succes heel hartelijk bedanken. Wat zijn we hier blij mee!

UNIS Flyers halen met benefietwedstrijd €12.500,- op voor stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG