Stoere motortoerclub steunt Beatrix Kinderziekenhuis met o.a open motor toerrit

Begin deze maand hebben we een mooie donatie mogen ontvangen van de Motortoerclub “de Hondsrug” uit Emmen ter waarde van € 750,-

Deze donatie komt ten goede aan het project Metamorfose behandelkamers. Om behandelkamers een kindvriendelijker uitstraling te geven en kinderen afleiding te geven, heeft het Beatrix Kinderziekenhuis de wens deze ruimtes te voorzien van LED verlichte plafondpanelen met afbeeldingen.

De LED verlichte plafondpanelen kunnen een positieve invloed hebben op de beleving en daardoor op het welzijn van patiënten die in de ruimte verblijven. Denk hierbij aan:
• ontnemen van stressgevoelens
• wegnemen van angstgevoelens
• verbetert de stemming van patiënt en medewerkers
• verbetert de ervaring van de behandeling
• verbetert contact tussen patiënt en behandelaar.

We willen dan ook graag alle leden van de Motortoerclub “de Hondsrug hartelijk bedanken voor hun mooie donatie en alle donateurs die hieraan hebben bijgedragen.
Motortoerclub de Hondsrus uit Emmen doneert 750 euro aan Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG