Sportrade fit- & wellness zet zich in voor het Beatrix Kinderziekenhuis

Afgelopen vrijdag 9 maart organiseerde Sportrade fit- & wellness een spinning/HIIT marathon voor de stichting vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG.
Vanaf 18.00 uur kon men fietsen en HIIT’en (High Intensity Interval Training) in actie komen. Lid of geen lid van Sportrade, iedereen was van harte welkom. Zo fietste de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis ook het laatste uur mee. Fantastisch om te zien hoe iedereen in actie kwam en op deze sportieve manier een bijdrage leverde.

Naast de sportieve activiteiten was er ook een loterij georganiseerd met mooie prijzen die beschikbaar waren gesteld voor de lokale ondernemingen.
Het was een zeer geslaagde avond met een prachtig resultaat! Aan het einde van de avond hebben we de cheque in ontvangst mogen nemen van € 1.500,-
We zijn hier enorm blij mee en willen iedereen bedanken die hieraan heeft bijgedragen!
Sportrade fit- & wellness paterswolde zet zich in voor het Beatrix Kinderziekenhuis