Sierd-Jan De Leeuw fietst de Amstel GoldRace en haalt € 850 op voor de afdeling Special Care

Op 14 april 2018 heeft Sierd-Jan de Amstel GoldRace gefietst in Zuid Limburg. Niet zoals zovelen op een racefiets, maar op een enigszins gedateerde mountainbike. Hij deed dit niet zomaar, er zit een persoonlijk verhaal aan vast: Op 1 juli 2008 overleed zijn vader aan de gevolgen van de ziekte kanker. Beide waren ze actieve liefhebbers van het wielrennen. Nadat ze in 2003 samen de Alpe d’Huez hadden beklommen was het volgende doel de Amstel GoldRace. Toen werd zijn vader ziek… Nu, bijna 10 jaar later, is het er toch van gekomen.

Om van deze tocht iets meer te maken dan alleen een persoonlijke tocht door de heuvels van Zuid Limburg, heeft Sierd-Jan besloten om er een sponsortocht van te maken; “Sinds de geboorte van onze zoon Nick, op 30 november 2017, hebben wij alle steun ontvangen van de artsen en verpleegkundigen in het Beatrix Kinderziekenhuis in Groningen. Nick werd geboren met een onjuist gegroeide slokdarm en een vernauwde en slappe luchtpijp. Dankzij de steun en warmte die wij vanuit Groningen hebben mogen ontvangen, kunnen wij als gezin deze lastige periode aan. Door het fietsen van de Amstel Goldrace en dit te combineren met deze sponsoractie wil ik hen bedanken voor de goede hulp die ze ons hebben geboden.”

Sierd-Jan, we zijn ontzettend blij dat jullie nu thuis zijn en wensen jullie veel geluk toe. Bedankt voor de prachtige donatie van € 850,-

Facebooktwitter