Rally Noord Nederland haalt € 6.000,- op voor droomdekens

Rotary Hoogezand-Sappemeer heeft met haar tweede Rally Noord-Nederland, afgelopen zondag, 6000 euro opgehaald voor het project Droomdekens van het Beatrix Kinderziekenhuis in Groningen.

Maar liefst 60 cabrio’s, oldtimers en bijzondere auto’s verschenen aan de start. De organisatie, Ingrid Drenth, Christiaan Setz en Patricia Nieland-Kampen, spreekt van een gezellig en sportief sportevenement voor mensen met een klassieke auto, oldtimer of een cabriolet.
Rally Noord Nederland zocht een goed doel voor de Rally. Een aantal criteria waren leidend: het goede doel moest in de regio actief zijn en het gedoneerde geld moet in het jaar 2018/2019 gebruikt worden.

We waren dan ook erg blij verrast dat de organisatie voor onze stichting had gekozen. Ons project ‘Droomdekens’ viel de organisatie meteen op. Mede doordat bij dit project ook middelbare scholieren betrokken zijn. Educatie staat bij de Rotary hoog in het vaandel. Een droomdeken is een unieke, handgemaakte deken voor een kind dat te maken heeft met een grote uitdaging in zijn leven. Kinderen die te maken hebben met ziekte, trauma of een handicap. De deken biedt troost, een veilig droomplekje of een fleurige knuffel en wordt eigendom van het kind.
Afgelopen zondag mochten we na de prijsuitreiking de prachtige cheque in ontvangst nemen. We willen alle deelnemers, sponsoren en natuurlijk de organisatie enorm bedanken voor dit mooie resultaat. We zijn hier erg blij mee.

Rally Noord Nederland haalt € 6.000,- op voor droomdekens in het Beatrix Kinderziekenhuis UMCG

Facebooktwitter