Ouders van Emma en Mina doneren € 2.000 aan Beatrix Kinderziekenhuis

Mina en Emma zijn blije gezonde meiden, mede dankzij het Beatrix Kinderziekenhuis. En daarom organiseerden de ouders van Emma en Mina eind juni een tuinfeest voor familie en vrienden. Behalve het gezellig samen zijn, kon men donaties geven in de collectebus en werden er dingetjes verkocht voor het Beatrix Kinderziekenhuis. Het was een zeer geslaagde dag. Niet alleen het weer zat goed mee, maar ook de opbrengst was waanzinnig!

Gistermiddag mochten we een prachtige cheque ter waarde van € 2.000,- in ontvangst nemen van Emma, Mina en hun ouders. Wat zijn we hier blij mee! We waarderen het enorm dat de ouders van Emma en Mina zich op deze wijze zich ingezet hebben voor ons Kinderziekenhuis. Enorm bedankt voor jullie inzet en natuurlijk iedereen die heeft bijgedragen aan dit prachtige eindresultaat. Zeker ook Tessa en Silke die geweldig hebben geholpen met de voorbereiding en organisatie.

De afgelopen dagen zijn er nog donaties bijgekomen en is het uiteindelijk bedrag nog meer geworden, namelijk € 2.135,51. Wauw!

Ouders van Emma en Mina doneren € 2.000 aan Beatrix Kinderziekenhuis UMCG