Nienke liep de 4Mijl voor Beatrix Kinderziekenhuis

Voor de zomer werden wij gemaild door Nienke, dat zij graag tijdens de 4Mijl van Groningen een actie wilde opzetten voor het Beatrix Kinderziekenhuis. Dat waarderen wij natuurlijk enorm, maar deze actie vonden wij toch wel heel speciaal.

Begin dit jaar is er bij Nienke uitgezaaide eierstokkanker geconstateerd en in oktober liep Nienke een gedeelte van de 4Mijl van Groningen.
Nienke liep de 4 mijl van Groningen niet voor de perfecte ‘tijd’, maar voor een zo hoog mogelijke opbrengst voor de stichting.

En wat een super mooie opbrengst heeft Nienke gerealiseerd met haar actie. € 3.626,-!!! Wij waren er stil van. Behalve dat dit natuurlijk een fantastisch resultaat is, zijn we enorm trots op Nienke en hebben we veel respect dat Nienke in deze periode een actie heeft opgezet voor het Beatrix Kinderziekenhuis.

We zijn dan ook erg blij dat Nienke op dit moment revalideert en we wensen Nienke het allerbeste.Nienke liep e 4Mijl voor Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG